perjantai 26. syyskuuta 2014

Hengästyttävän upeaa silkkiä

Kävin eilen Susannan kanssa Lahdessa kankaidenhankintaretkellä. Olen jo aikaa sitten päättänyt, että 
lopetan kiilaferrejen teon yksittäisistä kangaspaloista ja alan ostaa aina muutaman pakan, joista tehdään kaikkia kokoja niin kauan kuin niitä riittää. Sitten ostetaan seuraava pakka. Käytännössä samasta kankaasta olevia kiilaferrejä tulee siis 10 - 20 kpl. Tämä on järkevää mm. siksi, että erilaisten kiilaferrejen kuvaaminen verkkokauppaan vie hirveästi aikaa ja siksi, että näissähän käy aina niin, että mieluisaa kuosia oleva kiilaferre onkin väärä kokoa asiakkaalle.

Tuumasta toimeen, vihdoinkin. Hurautimme Lahteen, puhuimme toisillemme suut ja silmät täyteen, varsinaista vertaistukea ja pään tuulettamista siis. 

Tukusta löysimme juuri sopivan valikoiman kiilaferrekankaita. Olen itse ihan innoissani niistä, toivottavasti tekin sitten, kun niiden julkistamisen aika tulee. Tänään puran niitä rullilta, ne lähtevät sunnuntaina äidin matkassa heille, äitihän on miun ompelija ja rullilta kankaat täytyy purkaa siksi, että ne eivät tuollaisenaan mahdu heidän autoonsa.

Löysin myös aivan hengästyttävän upeaa brodeerattua silkkiä. Nyt on ihan ainutkertainen mahdollisuus teettää tästä silkistä kiilasarafaani tai sielunlämmittäjä omilla mitoilla. Värivaihtoehdot ovat puna-kulta ja musta-kulta. Tuo punainen on vähän ärsyttävä kuvattava, kamera haluaa vääristää sen violettiin suuntaan, vaikka se on oikeasti upean, syvän viininpunainen. 


Tässä kuvassa väri on lähimpänä totuutta, mutta edelleen liian violetti. Tämä on toooosi hankala kuvattava.
Oikeasti punainen on vielä syvemmän viininpunainen. 


Tässä kuvassa väri on oikeimmillaan.

 Tästä silkistä sielunlämmittäjä 559 €, kiilasarafaani 399 € (sis. työt, tarvikkeet ja alv 24 %) lisäksi tulevat postikulut. Sitovat tilaukset 5.10. mennessä sähköpostiin soja@kansallispuku.com. Jos haluat ostaa tätä silkkiä sellaisenaan, hinta on 35 €/m (leveys 137 cm, kirjotun osuuden leveys 130 cm). Minimitilaus 1 m. Huom! Kangasta on rajoitettu erä, enkä ota sitä varastoon, joten 5.10. jälkeen tämä tilaisuus on mennyttä. Toimitusaika on alkaen 1 kk ja sovitaan tilauksen yhteydessä.

Kotimatkalla piipahdimme vielä ostamassa munia Kuorttisen luomukanalasta Lappeenrannasta. Varsin onnistunut päivä siis! Kiitos Susannalle hyvästä seurasta ja "järjen" äänestä!

2 kommenttia:

 1. Jos minä olen sinun järjen äänesi, niin ei ihan hyvin mene sullakaan. :D

  <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei mee ei, mutta pöhelönä on hyvä olla :P <3

   Poista

Kommentti! Ihanaa!