keskiviikko 23. toukokuuta 2012

Sponsoreita poikakalenteriin

Kansallispuku-foorumilla on kahtena vuonna ollut joulukalenteri ja joku ihana ehdotti, että tehdään tänä vuonna poika-joulukalenteri. Tuumasta toimeen. Julistin valokuvakilpailun ja aloin kerätä sponsoreita palkintoa varten. Pommitin kansallispukujen parissa pyöriviä tahoja heikolla menestyksellä. Eilen sitten yritin vielä kerran ja eilen tuntuivat olevan sitten suotuisat tähdet kohdallaan. Tähän mennessä sponsoreiksi ovat lupautuneet:

Wetterhoff Oy
Annuli Perheentupa (yksityishenkilö)
Taito Keski-Suomi
Taito Uusimaa
Kansantanssinuorten Liitto
Kalevalaisten Naisten Liitto
Karjalainen Nuorisoliitto
Suomen Nuorisoseurojen Liitto
Taito Keski-Pohjanmaa
Virkkukoukkunen
Taito Etelä-Karjala
Jukka Heinämäki (yksityishenkilö)
Tuula Tanttula-Murto (yksityishenkilö)
Taito Häme

Sponsorisummat ovat olleet 20-50 €. Verottaja lohmaisee osuutensa (30 %!!!) arpajaisverona. Mie hoidan hommat käytännössä ja se on miun osuus. Mie en saa tästä minkäänlaista taloudellista hyötyä, paitsi mahdollisesti siinä mielessä, että kiinnostus kansallispukuja kohtaan lisääntyy ja se voi tuoda miullekin lisää töitä tulevaisuudessa. Jos kysyntää on, painatan kuvista kalenterin, mutta siitäkään ei ole tarkoitus kerätä voittoa, vaan tehdä kaikkien iloksi.

Haluatko sinä tai edustamasi yhdistys tai ryhmä osallistua palkinnon sponsorointiin? Ota yhteyttä: soja@kansallispuku.com.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti! Ihanaa!