maanantai 21. toukokuuta 2012

Ooh, kiertopalkinto!
Sain Kosketan eilistä -blogin Outi Kaarinalta kiertopalkinnon!


Outi Kaarina palkitsi blogini antamalla sille bloggaajien toisilleen jakaman kiertopalkinnon. Nöyrin kiitos, olen otettu! Outi Kaarina osaa kertoa menneistä ajoista todella niin, että tuntuu kuin voisin ojentaa käteni ja koskettaa eilistä. Suosittelen lämpimästi!Kiertopalkinnon idea on, että bloggaajat palkitsevat mielestään maininnan ansaitsevat blogit ja palkinnon saaneet puolestaan kierrättävät palkintoa eteenpäin.
Tässä kiertopalkinnon ohjeet:
1. Kiitä antajaa ja linkitä hänen blogiinsa
2. Valitse viisi suosikkiblogiasi jolla on alle 200 lukijaa, ja kerro se heille jättämällä kommentti
3. Kopioi ja liitä palkinto blogiisi
4. Pyydä palkinnon saaneita jakamaan sen eteenpäin viidelle suosikkiblogilleen

Hurrrjan vaikea valinta! Mutta näille viidelle kierrätän palkinnon (ihan satunnaisessa järjestyksessä):


1. Susannan työhuone Miulla ei ole mitään käsitystä, kuinka paljon lukijoita Susannalla on, mutta hän kyllä ansaitsee palkinnon kekseliäisyydestään, hienostelemattomuudestaan, yksinkertaisesta realismistaan, touhukkuudestaan ja kauniista kuvistaan.


2. Ässän käkenä Ässän riemukkaat kirjoitukset mm. koulumaailmasta ovat vaaraksi tietokoneelle ja lukijalle: aamukahvit voivat pärskähtää näppikselle ja naurukohtauksen kourissa voi pudota tuolilta. Rauhallisimmillaankin nokkelaa sanailua.


3. Nouseva myrsky Tätä blogia en ole seurannut vielä kauaa, mutta olen ihastunut sen raikkauteen ja siihen, että vaikka juttuja on monista aiheista, ne onnistuvat osumaan minuun.


4. Leenan käsityöt En muuten tiedä tämänkään lukijamäärästä. Leena on hämmästyttävän näppärä ja ahkera! Käy vaikka katsomassa! Arvostan loppuun saakka huolellisesti tehtyä työn jälkeä, kunnolla tekemistä.


5. Oikeus olla rajaolento Tämän joudut kokemaan itse. Menen lukemaan Maahiskaa, ihastelen (sillä lailla kuin ihastellaan tienpientareen tylsyydessä terhakkaana kukoistavaa orvokkia), tulen eteeriselle tuulelle, mutten osaa kuvailla. Maahiskasta ei ihan saa kiinni ja se on ihastuttavan kiinnostavaa.


Huomasin, että monessakaan noista blogeista ei ole sitä systeemiä, että niihin voisi "liittyä lukijaksi" tai en ainakaan löytänyt. Outi Kaarina kysyi, miten miun blogiini voi liittyä, enkä tiedä. Tietääkö joku?


5 kommenttia:

 1. Kiitos varsin imartelevasta kuvauksesta ja palkinnosta! :) Ihanaa!

  VastaaPoista
 2. Kiitos kaunis palkinnosta. Oi oi miten kauniisti sanot. Tiiäks, miun käsityönopettaja ja äiti ja mummikin eivät olis aikoinaan olleet kanssasi samaa mieltä. Oonkohan minä vuosien saatossa jotenkin muuttunut?
  Olen myös miettinyt tuota lukijaksi liittymistä. Onkohan se bloggerin juttu. En ole koskaan liittynyt kenenkään lukijaksi ja seuraamieni blogien päivitykset tulevat readeriin. Päivittäiset kävijät jäävät reilusti alle 200 ja sen näen analyksista. Google jyllää, vaiken bloggeria käytäkkään.

  VastaaPoista
 3. Kiitos tuhannesti! :) Oli kiva kuulla, että pidät blogiani raikkaana ja palkinnon arvoisena!

  VastaaPoista
 4. Kiitoskiitos!

  Mulla on lukijoita jo yli kolmesataa, mutta otan silti vastaan.

  Lukijaksi liittyminen taitaa olla Bloggerin oma juttu, sun blogi on eri tahon alainen. Olen muuten pannut merkille, että bloggerilaiset lukevat bloggeriblogeja ja vuodatuslaiset vuodatusblogeja. Hassu rajaviiva.

  VastaaPoista
 5. Susanna, ahaa, kiitos informaatiosta :) Hassu tuo rajaviiva! Mie en tiedä tämän blogin lukijamäärää tarkalleen, näen vain lukukertojen määrän...

  VastaaPoista

Kommentti! Ihanaa!