maanantai 16. joulukuuta 2013

Markkinavoimista

Työhuoneen Susanna kirjoitteli blogiyhteistyöstä viisaita ja sai aikaan melkoisen kommenttimylläkän. Ihanaa!
Myöhän ollaan tehty Susannan kanssa yhteistyötä niin blogeissa kuin vähän muutenkin, samalla paikkakunnalla kun asutaan ja koska meistä molemmista on itsestään selvää, että jos voi helposti toista auttaa, niin se tehdään. Kun sie rapsutat miun selkää, niin mie rapsutan siun.

Susannahan siirsi miun blogin tänne, kun en itse osannut ja hyvä että siirsi, koska edellinen blogipaikka kuoli vähän aikaa sitten. Siitä syystä täältäkin puuttuvat kuvat noista vanhemmista postauksista, mutta pikkuhiljaa lisäilen ne sinne. Jos kaipaat johonkin postaukseen kuvia, kerro, niin lisäilen ne mahdollisimman pian. Susanna myös lainasi miulle iPuhelintaan ja iZettleä kerran yhdelle myyntikeikalle ja siitä ihan vilpittömänä kiitoksena annoin hänelle kiilaferren ja hän sitten sen esitteli blogissaan, ihan pyytämättä. Tekin olette saaneet täältä lukea Susannan riepujen erinomaisuudesta, mutta ihan vain siksi, että ne ovat niin hyviä.

Olen parhaani mukaan kehunut täällä myös muita, hyviksi havaitsemiani tuotteita, kuten Anu Pylsyn mekkoa, Virkkukoukkusia, Villannen sukkia ja milloin mitäkin. Tokkopa nuo tekijät lukevat miun blogia, joten eivät varmaankaan edes tiedä miun heidän tuotteitaan kehuneen, enkä usko sen vuoksi mitään ostoryntäystäkään heille tulleen. Kehun oikeasti siksi, että hyvät tuotteet ansaitsevat huomion. Ja te ansaitsette sen, että olette tietoisia niistä, jos vaikka on tarvetta :)

Villannen sukat, joiden kuvioaihe ammentaa Joutsenon revinnäisestä.

Mietin, että miten suhtautuisin, jos joku haluaisi tarjota miulle jotain tuotetta vastapalvelukseksi blogikirjoituksesta. Saisinko kirjottaa, että huono on, jos olisi? Kehtaisinko? Mistä tuotteista suostuisin kirjoittamaan? Ihan siltä varalta, että jollain sellaisia aatoksia on, niin punainen Kitchen Aid, jazztossut, kansanmusiikkilevy, hyvä kirja tai Kalevala Korun Puhallus-korvikset saattaisivat olla miun taitekohta ;D Minua häiritsee jo nyt se, miten täynnä miun mainosta viimeaikaiset postaukset ovat ja miten vähän mitään kunnollista asiaa niissä on.


Syy siihen, että asiaa on vähän, on se, että töitä on paljon. Ja myös työintoa. Ja sehän on aina hyvä! Tämän päivän olen tehnyt loppuja Väreitä valmiiksi, loppuviikon ompelen Jääsken nyytinkiessua. Olen myös vähän edennyt Väreen kanssa alihankkijoiden suhteen, mutta keräilen vähän vielä rohkeutta (ja rahaa ja aikaa) ottaa sen kunnollisen harppauksen.

Ja koska lopulta puolet syystä tämän blogin olemassaoloon on mainostus, niin sekin pakollinen tähän: miun torstaisen syntymäpäivän kunniaksi brokadinutut ovat valtaisassa alennuksessa Puodissa perjantaiaamuun (20.12. klo 7) saakka! Säästät 140 €!


2 kommenttia:

 1. Haukon henkeäni kitchen aidin hinnalle. Mitä se tekee? Vaivaa taikinaa? Apua.

  Menin tosi tomerana Anttilaan ostamaan Sulolle tymäkänväristä Moccamasteria. Hups. Aika tymäkkä oli hintakin. Eiköhän tuo 10 vuotta vanha Braun kelpaa Sulolle ihan hyvin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Vaivaa taikinaa ja Näyttää Hyvältä! Meillä se olisi Tonin apuri ja miun silmän ilo. Moccamaster ei vakuuta minua, sillä miusta sillä tehty kahvi ei ole sen kummoisempaa kuin muukaan ja se ei näytä hyvältä. Sitäpaitsi mie haluan kahvinkeittimen, jonka vesisäiliö lähtee irti.

   Poista

Kommentti! Ihanaa!