lauantai 28. joulukuuta 2013

I niin kuin inventaario.

Kuuluuko laskeminen ja siivoaminen siun intohimoihin? Miun ei, ei tosiaankaan. Tai vielä se laskeminen, mutta tuon miun pajan kaaoksen siivoaminen ei. Sen haluan kuitenkin tehdä, onhan niin paljon mukavampaa aloittaa uusi vuosi ihan kirjaimellisesti puhtaalta pöydältä.

Siinä toivossa, että inventoitavaa olisi vähän vähemmän, laitan blogikamuille INVENTAARIOALENNUKSIA! Ne ovat voimassa 2.1.2014 klo 7 saakka ja ne saat kirjoittamalla tilauslomakkeen lisätietoihin "INVENTAARI". Lisäksi tein muutoksen postikuluihin: Kaikkien normaalilla tavalla lähetettävien (siis 2. luokan kirjeenä tai postista noudettavana pakettina) lähetettävien Puodin tuotteiden toimituskulut ovat tästä lähtien 5 €/tilaus. Puodin minimitilausmäärä on 20 €. Mutta ne alennukset:

Teolliset nauhat, napit, sarafaanit ja feresit -ryhmän vaatteet ja päähineet sekä kiilaferret ***-30 %***, kun tilaat yli 30 eurolla. Väreet (sivun lopussa) ovat tällä vanhalla hinnalla vielä 2.1.2014 klo 7 saakka, sen jälkeen normaalilla hinnalla.Yli 100 € ostoksiin kaupan päälle sarafaani-seinäkalenteri (niin kauan kuin niitä riittää).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti! Ihanaa!