maanantai 2. joulukuuta 2013

Kiitosten aika

Tänään on monta syytä olla kiitollinen.

Joulukuun toinen päivä valkeni Imatralla aurinkoisena ja lumipeite valaisee maailman. Mie hoitelen vielä hetken Käsityökorttelin Jouluviikonlopun tilauksia ja arvontahommeleita, mutta sitten aion painua ulos.

Jouluviikonloppu oli tosi mukava, vaikka monet taisivat olla pikkujoulujutuissa ja Facebook oli yllättävän hiljainen. Olen kiitollinen jokaiselle mukana olleelle, tutkailijalle, kilpailuihin osallistuneelle, Värettä kuvailleelle, asiakkaalle, yrittäjäkollegalle ja erityisesti Suomen Käsityöyrittäjät -ryhmän aktiivisille puuhahenkilöille, jotka omien kiireidensä lisäksi vielä hoitelevat yhteisetkin asiat ja saivat Jouluviikonlopun tapahtumaan!
Käsityökortteliin kannattaa liittyä edelleen, sillä se on koko ajan Suomen Käsityöyrittäjät -ryhmän yhteinen myyntikanava, jossa voit helposti tuotteisiimme. Muista meidät ainakin silloin, kun mietit lahjoja ;)

Kansallispukuvisan voittajat on arvottu.


Kansallispukuvisan kysymykset oikeine vastauksineen ovat:

Milloin on kansallispuvun syntymäpäivä?
K) 5.8.

Kuka on kirjoittanut vuonna 2011 julkaistun Kansallispuku-kirjan, jonka lehdillä myös Soja Murto perheineen esiintyy?
A) Leena Holst

Minkä värinen on Vihdin naisen kansallispuvun tykkimyssy?
T) Violetti

Minkä alueen puvuissa on helysolkia?
E) Etelä-Pohjanmaan

Mikä on uusin tarkistettu kansallispuku?
S) Kuolemajärven naisen puku

Mikä tai mitä on floretti kansallispuvuissa?
A) Yksivärinen kuviolliseksi kudottu villakangas

Mikä tai mitä on ronkkaus?
U) Valkeaa, pientä vinoruutukirjontaa

Mitä kangasta on Virolahden puvun esiliina?
M) Kapeaviiruista puuvillaripsiä

Missä sijaitsee Suomen Kansallispukukeskus?
A) Jyväskylässä.

Näin saaduista kirjamista muodostuu sana KATESAUMA, joka oli siis oikea vastaus :)Tämän kuvan varastin Kansallispuku-joulukalenterista.

Olen äärimmäisen kiitollinen myös siitä, että Kansallispuku-joulukalenteri toteutuu tänäkin vuonna. Ja tiedättekös, tänä vuonna miekin saan jännätä luukkuja, sillä kaksi ihanaa naista on ottanut homman hoitaakseen! He polkaisivat miniaikataululla pystyyn Kansallispuku - arkea ja juhlaa -blogin, jossa on nyt joulukalenteri ja johon tullaan lisäilemään kuopatun Kansallispuku-foorumin tärkeitä tietoja! Kannattaa siis seurata sitä ja liittyä lukijaksi! Kiitos Sari ja Katri <3

Mie olen kiitollinen myös siulle. Se, että sie olet siellä ja luet, merkitsee miulle enemmän kuin ehkä arvaatkaan. Pienenä kiitoksena siitä, saat 5 € ostosrahaa käytettäväksi miun Puodissa. Ostosraha on voimassa 13.12.2013 saakka ja saat sen, kun kirjoitat tilauslomakkeen lisätietokohtaan "BLOGI-5". Puodin minimitilausmäärä on 20 €. Ilahdun myös kovasti, jos liityt lukijaksi blogiini :)
Ostosrahanhan voi käyttää vaikkapa Väreeseen ;)

Ja nyt mie painun tuonne auringonpaisteeseen :DEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti! Ihanaa!