tiistai 5. kesäkuuta 2012

LaiskiainenTässä yksi näitä uusien tarinoiden alkuja (ks. edellinen postaus): Kuolemajärven B-puvun, eli toisen mallipuvun rekko. Tai siis sen ensimmäiset rivit. Kuva on muutaman päivän ikäinen, rekko on tuosta hiukan edennyt, muttei niin paljoa, että viitsisi mainita.

Poika-kansallispuku-joulukalenterille kuuluu hyvää! Sain oivan läjän palkintolahjoittajia ja melkein kyynelehdin ilosta jokaisen kyllä-sähköpostin äärellä. Huikeat rahapalkinnot ovat: 1. sija 250 €, 2. sija 70 € ja 3. sija 50 €! Että kamerat laulamaan siellä!

Olen luonut uutta seittiä verkostoon, nyt värjärin kanssa! Odotan tältä yhteistyöltä paljon, ainakin alku on hyvin lupaava.

Tiia-Maija on kesälomalla, Lellulla on vielä 1,5 viikkoa päiväkotia jäljellä. Mies on edelleen työreissussa viikot. Haluaisin kirjoa rekkoa, mutta jostain syystä vetelehdin koneella. Tänään pitäisi ommella kaksi rätsinää - ja vetelehdin koneella. Reilun viikon päästä on Karjalaiset kesäjuhlat, siiheksi pitäisi olla monta hommelia valmiina ja etten vain helpolla pääsisi, tilasin kasseja ja pusseja, joihin pitäisi painaa tai kirjottaa nettisivujen osoite. Ehkä maksan Tiia-Maijalle niiden tekemisestä...

Ulkona on ihana auringonpaiste ja miun mieleinen lämpötila (=ei helle). Vain siitepölyn määrä latistaa ulkoiluiloa. Vaan ei auta, nyt ompelukoneen ääreen siitä laiskiainen!

5 kommenttia:

 1. Samaa saamattomuutta liikkeellä. Tänään törmäsin tällaiseen http://ellimellinblogi.blogspot.fi/ ja päätin, että tuota on kokeiltava:D.

  VastaaPoista
 2. Onko Karjalaisilla Kesäjuhlilla kansallispukuapteekki?

  VastaaPoista
 3. Leena, ei ole sen kummempaa apteekkia, mutta mie siellä Karjalaisella torilla tietoineni, joten apteekkarin hommat onnistuu siinä samalla kyllä ;)

  VastaaPoista
 4. Ai vai että laiskiainen!!! Höpö, höpö. Se on kuule vaan luova tauko, joka täytyy pitää. Huomaat varmaan ä-kirjaimista, että suomalaisella koneella nakutellaan. HÄRKÄ!

  VastaaPoista
 5. Haa, Lissu! Tervetuloa takaisin :D
  Niin, luovia taukoja täytyy tietysti pitää, mutta jos saamattomuus aiheuttaa stressin, ei luovuus kuki.

  VastaaPoista

Kommentti! Ihanaa!