torstai 26. helmikuuta 2015

14-vuotias

Hyvää syntymäpäivää miulle! Tai siis miun firmalle. 14-vuotiaan luonne alkaa jo hahmottua, vaikka vielä täytyy vähän hakea paikkaansa maailmassa. Kun aloitin 14 vuotta sitten, en ajatellut uppoavani näin syvälle kansallispukuihin. Nyt ne ovat kietoutuneet ympärilleni ja olen siitä onnellinen. Toistaiseksi näin on hyvä.

Synttäreiden kunniaksi uusi kiilaferremallisto on julkaistu ja Puodissa! Tänään sinne ílmaantuu myös upea täydennyssatsi Maiju Ahlgrénin Kiss kiss -sukkiksia ja -damaskeja.

Kiilaferrejen nimet ovat hakusessa ja ehdit vielä osallistua nimikilpaan lauantai-iltaan saakka!

Nimikilpailuun voi osallistua kommentoimalla tätä blogipäivitystä. Myös aiemman päivityksen kommentit ja Facebookissa tulleet kommentit osallistuvat arvontaan. Nimiehdotuksen 28.2.2015 mennessä antaneiden kesken arvon 30 € lahjakortin, jonka voi käyttää kiilaferren tai sarafaani-tuoteryhmän tuotteiden maksuun.

1
2
34
5
6
14 vuotta sitten, kun toiminimeni hyväksyttiin kaupparekisteriin, tämä kuvien malli oli tekeytymässä kohdussani <3 Pitkälle on tultu, monessakin mielessä!

Lauantaina matkaan Hesaan. Finlandia-talolla on Kalevalaisten Naisten Liiton juhlakonsertti. Konsertissa on huikeat esiintyjät ja vaudin takaamassa Duudsonien Jarppi ja HP. Kansallispukuetkoilla autellaan kansallispukuasioissa ihan käytännössä pukemisen apuna ja laajemminkin tarvittaessa. Puoti matkaa mukanani soveltuvin osin. Tervetuloa mukaan!

10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos kiitos! Aamu alkoikin öljypolttimen ropaamisella, se on sammunut illalla ja mökki on viileä eikä lämmintä vettä tule. Miun konstit ei riittäneet edes miehen antamalla puhelintuella, joten ammattiukko oli soitettava paikalle...

   Poista
 2. Paljon onnea 14-vuotiaalle ja paljon, paljon onnea myös tuleville vuosille!

  VastaaPoista
 3. Onnea! Toinen mokoma vuosia lisää, ainakin!

  VastaaPoista
 4. uudet kiilaferrekankaat on ihania, tykkään tykkään ja oikein paljon onnea ja pitkää ikää 14-vuotiaalle!

  VastaaPoista

Kommentti! Ihanaa!