keskiviikko 18. helmikuuta 2015

Uusia juttuja!

Kiilaferremallisto uudistuu!
On ihan järjetöntä tehdä yksittäiskappaleita, jotka ovat aina väärää kokoa ja kuvaaminen ihan mahdoton homma. Haaveilin pitkään, että ostan muutaman pakan kangasta, joista sitten tehdään kaikkia kokoja kiilaferrejä sitä mukaa kuin niitä menee. Ja kun joku pakka loppuu, hankin tilalle toisenlaisen. Silloin sarjat pysyvät pieninä, mutta hommassa on joku tolkku. No, se on vihdoin totta!

Tässä salakurkkaus uuteen kiilaferremallistoon, joka odottaa sopivaa kuvausilmaa päästäkseen Puotiin.

Nyt pitäisi keksiä näille napakat nimet. Miulla on joidenkin kohdalla ajatuksia nimestä, yksi ei suostu paljastamaan nimeään miulle lainkaan. Haluaisitko auttaa? Laitoin jo Facebookin puolella pystyyn kilpailun ja pyydän siut nyt osallistumaan myös. Voit osallistua täällä blogissa. Tässä ovat numeroituna kuvat ja osallistua voit kommentoimalla ja nimeämällä osan tai kaikki näistä kiilaferrekuoseista. Pyydän huomioimaan, että kuvat ovat nopsasti räpsäistyjä, eivätkä anna edustavaa kuvaa itse kiilaferrestä, mutta kuosi niistä toki selviää.


1. Teksti on Eino Leinoa.

2. Pohja on tummanharmaa.

3. Taalainhevosia

4.

5.
 Ja vielä yksi ehti mukaan viimemetreillä:
6.

Kilpailussa pitää olla palkinto! Nimiehdotuksen 28.2.2015 mennessä täällä tai Facebokissa jättäneiden kesken arvon 30 € lahjakortin, jonka voi käyttää kiilaferren tai sarafaani-tuoteryhmän tuotteiden maksuun. Kannattaa siis joko jättää kommenttiin joku toimiva yhteydenottokeino tai käydä kurkkimassa maaliskuun alkupuolella, miten kävi :)


Jos nyt jo tällä istumalla rakastuit johonkin näistä, niin niitä voi kyllä jo tilata sähköpostilla: soja@kansallispuku.com. Kokoja on S, M, L ja XL, hinta 129 €/kpl.

Mallistossa pysyvät edelleen Susannan Työhuoneen maatuskakankaasta tehdyt kiilaferret, joita tehdään vain tilauksesta.
Yksittäiskappaleita on edelleen Puodissa jäljellä. 

Ja hei, toinenkin uutuus! Aiempi USB-muistitikkuerä on myyty lähes loppuun ja sen seuraajaa koristaa Kuolemajärven rekon kirjailun yksityiskohta!


8 kommenttia:

Kommentti! Ihanaa!