keskiviikko 28. toukokuuta 2014

Vähän vielä Korttelihehkutusta ja sujuvasti muihin aiheisiin

Hesan Käsityökortteli oli kuuma, mukava, yhteistyön kaunein kukka, pelottava, onnistunut, menestyksekäs ja erinomaisen hyvin toteutettu. Ostin ihania tuotteita, joita olin himoinnut jo kuukausia. Ja möinkin mukavasti, vielä jäi vähän taskurahaa hotellin, polttoaineiden ja muiden kulujen jälkeen - tai jos siltä kannalta ajattelee, niin teltta ja rekki on nyt maksettu.

Meillä oli sunnuntaina paikalla ihana Korttelipaparazzi Terhi Muukkonen, joten tässäkin blogissa saa kerrankin nauttia upeista kuvista!

Susannan työhuoneen Susanna järjesti tämän Hesan Käsityökorttelin. Susannasta on nopeasti tullut miulle hyvä ystävä ja jos yhtään pidempään olet seuraillut miun juttuja, tiedät jo, että Susannan rievut ovat maailman parhaita!
Aanmaan Otto on Suomen Käsityöyrittäjät -ryhmän isä. Otto oli Narinkkatorilla jo ennen heräämistä merkkailemassa telttojen paikkoja. Otto ja vaimonsa Anne valmistavat laukkuja Taalintehtaalla.

Kukkuu :) Hymyä ei tarvinnut pinnistellä missään vaiheessa, kyllä oli mukavaa!
Kiilaferretkin tekivät mukavasti kauppansa.
Mie olen erinomaisen ylpeä "pienestä" kummipojastani, joka toimi meillä molempina päivinä Korttelienkelinä, eli haki myyjille kahvia ja sapuskaa sekä päästi meitä vessaan. Myös hänen äitinsä, ystäväni Vike oli Korttelienkelinä sunnuntaina, hänestä ei valitettavasti ole kuvaa. Enkelijoukkoon liittyivät myös kahden myyjän tyttäret ja jokainen enkeli oli kyllä oikea enkeli :) Laitoin alkuun tämän kummipoikani jakamaan Korttelisuunnistuslappuja, mutta hänen habituksensa ei oikein tainnut olla siihen sopiva, sillä ihmiset pakenivat häntä :D


Kipriikan tuotteet ovat siitä mahtavia, että ne vastaavat tarpeeseen. Siis oikeasti ne tuntuvat siltä, että ensin on ollut tarve jollekin ja sitten se on ratkaistu kauniilla ja fiksulla tavalla! Olen haaveillut noista yrttikeinuista jo pitkään, mutten ole saanut aikaiseksi hankkia. Nyt Kipriikalla olikin tuollaisia imukupilla ikkunaan kiinnitettäviä yrttipusseja ja ne ovat miulle vielä sopivampia. Kaksi lähti siis kotiin :) Miulla on niistä kuva vain tyhjinä, koska kamera onkin tänään miehen matkassa. Ikkunassa pussukat kuitenkin nyt ovat, toisessa basilikaa, toisessa ruohosipulia ja hyvin pysyvät!
Minttumaalta ostin pullonkorkkimagneetteja, vähän hauskoilla teksteillä ja piirroksina meidän perheen :) Minttumaan magneetit ovat paitsi kekseliäitä ja hyvännäköisiä, myös erittäin toimivia, sillä niissä on riittävän napakat magneetit todella pitämään paperit jääkaapin ovessa. Aion heitellä romukuuppaan kaikki ärsyttävät, tipahtelevat koristemagneetit.


Myös Royal B*tchiltä ostin magneetteja, hauskoja 2-osaisia maatuskoja! Niistäkään en nyt saa kuvaa, enkä löytänyt sellaista tuolta verkkopuodistakaan, mutta ehkä ne sinne pian tulevat :)


KongaRoon takista olen haaveillut siitä saakka, kun joskus lähes vuosi sitten näin kuvan yhdestä, ihan "miun värisestä". Se ehti mennä toiseen kotiin, mutta nyt KongaRoon teltassa odotteli vielä hienompi ja täsmälleen miun kokoinen takki <3 Se lähti kotiin ja ripustin sen eteisen kaapin ulkopuolelle, sillä se tuo miulle iloa aina kun katseeni osuu siihen! Eilen pääsin jopa ulkoiluttamaan takkia ja se sai ansaitsemaansa huomiota :) Tällainen se on ja tuo huppu on miusta vielä täydellisyyden huipentuma:


Siinä ne miun ostokset. Olen tyytyväinen, että ostin sellaisia juttuja, joita olen tuumannut jo pidempään. Ei tullut katumusta minkään suhteen. Sillä ajatuksella otin nyt yhden uuden tuotteen vakavaan harkintaan. Tämän näköinen pariskunta, Virta, tekee lasikoruja ja maailmankaikkeuden ensimmäisiä tyylikkäitä saunamittareita! Tuolla Käsityökorttelissa oli nähtävillä sellainen uutuus, jossa on tummanharmaa savulasitausta ja valkoiset pylpyrät. Olisi aivan täydellinen meidän saunaan ;)


Muoks: lainasin kamulta tähän sen saunalämpömittarin kuvan:


Haluan vielä nostaa tässä kohtaa joukostamme esille muutaman mahtavan tyypin:


Ilun Handusta saa laadukkaita ja erityisen herkullisen värisiä neulelankoja! Miehän en itse neulo, mutta suosittelen silti lämpimästi kokeilemaan näitä, varsinkin, jos olet tottunut "markettilaatuun". Mutta tiedättekös, lankojen värjäämishommien lisäksi (vai oliskohan se se lisä), Ilu on muusikko! Ostin Ilona ja Huvina: Aulis -levyn ja suosittelen sitä erittäin lämpimästi! Ja FolkJam-tyypit hoi, nämä sopivat myös FolkJam-musaksi, saa laskea kahdeksaan ;)
Miun ja Työhuoneen Susannan lisäksi Imatraa edusti Ompelimo Kirjava. Kirjavasta saa pipoja, kasseja, pussukoita ja ihan tilausompelua jumppapuvuista lähtien.Kirjosillan kastemekot hyödyntävät karjalaista kuviomaailmaa. 
Ihastuin ihan täysillä, tämä on juuri sellaista kansanperinteen hyödyntämistä, jota arvostan ja myö jo suunnitellaan yhteisiä tuotteita!

Tämä kuva on törkeästi pöllitty Kirjosillan sivuilta


Me kaikki kiitämme lämpimästi jokaista Korttelissa käynyttä, jokaista niitä mainostanutta, jokaista Fb-tapahtumaan liittynyttä ja tietysti jokaista asiakasta! Erityiskiitokset lähetän Susannan työhuoneelle, Korttelipaparazzi Terhi Muukkoselle sekä ihanille Korttelienkeleille <3
Eikö ole upeaa sakkia tuossa kuvassa <3 Lisää kuvia löytyy täältä. Montako ennestään tuttua löydät? Ja meidän kaikkien tuotteisiin pääset tutustumaan Käsityökortteli-sivun kautta. Se on toistaiseksi vähän monimutkainen, mutta huomattavaa parannusta on luvassa hyvin pian ;)

Käsityökorttelikiertueessa on vielä yksi etappi: Seinäjoki 7.6.
Mie en sinne osallistu, mutta jos suinkin olet lähimaillakaan, niin kannattaa käydä! 

Miun seuraava reissu suuntautuu Lappeenrantaan Karjalaisille kesäjuhlille 14.-15.6.,
olen siellä Karjalaisella torilla myymässä. Nähdäänkö siellä?


Ai niin! Korttelikiertueelta jäljelle jääneet kiilaferret ja kiss kissit on nyt päivitetty Puotiin :)

6 kommenttia:

 1. Ihana postaus! Hyvää mieltä toit selvästi tuliaisina. Tuo Kongaroon takki on aivan i-ha-na!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Miulla todella on hurjan hyvä mieli! Vielä jäit sie ja mooooni muu esittelyn arvoinen nostamatta esiin, mutta pikkuhiljaa :) Siun kauppa-auto on kyllä sellainen hyvänmielentuoja, että sille on vain pakko hymyillä!

   Poista
 2. Vau. Tuo siun takki on oikeesti siun näkönen. Nyt on tainnu olla kelejäkin takin käyttöön :)

  VastaaPoista

Kommentti! Ihanaa!