tiistai 29. huhtikuuta 2014

Iiiiiik! Hui! Apua!

Miul ei ole painoja, miul ei ole banderollia, miul ei ole kunnon rekkejä, mie en ole harjoitellut uuden teltan kasausta kuin kerran, miul ei ole myytävää, miul on liikaa tavaraa, miul ei ole mukaan otettavien listaa, miul on paniiiiiikki!

Käsityökorttelikiertue alkaa Jyväskylästä 10.5. Se on reilun viikon päästä!


Mutta miul on kiilaferrejä, miul on sarafaaneja, miul on uusi hieno pop-up-teltta, miul on iZettle-maksupääte korttimaksuille, miul on vanhat lenksottavat rekit, miul on mies, joka toivottavasti askartelee ne painot, miul on kangasta ja painoväriä, eiköhän niillä banderollit synny, miul on hotellihuone varattuna, miul on parasta matkaseuraa ja miul on tolkuttomasti intoa.


Peukut pystyyn, että kaikki järjestyy, keli on hyvä ja myymme teltat tyhjiksi. Tai no, puolityhjiksi, sillä Käsityökorttelikiertue jatkuu. Mie olen Jyväskylän lisäksi mukana Hesassa.
10 kommenttia:

 1. Hei vaan, ei sinulla ole syytä panikoimiseen, sinullahan on kasassa kaikki tarvittavat asiat ja positiivinen mieli, kyllä sie hyvin selviät kiertueesta. Harmittaa, kun ei voi itse osallistua tapahtumiin, on niin pitkät välimatkat. Onnea mukaan korttelikiertueelle.

  VastaaPoista
 2. Laukut vaan autoon ja matkaan. Onhan sinulla vaikka mitä ja ainakin iloinen mieli. Mukavaa kiertuetta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tuutko moikkaamaan? Hesaan?

   Poista
  2. Mietinnässä tämä eka, Hesan aikaan matkaan Kuolemajärvelle:)

   Poista
  3. No kyllä! Kaverit kyytiin ja Jyväskylään! Siinähän voi samalla käydä Käsityön Museossa ja Kansallispukukeskuksessa :)

   Poista
  4. Niinpä. Olen patistanut serkut, tädit, sedät ja kumminkaimat kaikki satamaan tuolloin:) joten kävijöitä riittää.

   Poista

Kommentti! Ihanaa!