torstai 15. elokuuta 2013

Uusi koti!

Hermostuin vähän edellisen blogin hankaluuteen ja suppeuteen. Päätin muuttaa. Hermostuin vähän siihen, etten osannut siirtää blogia tänne. No arvaas mitä! Sillä aikaa kun mie kävin tänään Orimattilassa tapaamassa kollegoita ja tutkailemassa Jääsken naisen kansallispuvun esikuvia, Susanna ihanainen muutti miun blogin! Vain koska hän osaa! Ja tiedän varmasti, että Susannalla on kädet täynnä töitä Kampin käsityökorttelin kanssa. Siis kiitos Susanna! Jos et vielä ole kuullut, niin Susanna tekee maailman parhaat ja kauneimmat bambuiset tiskirätit. Jos siustakin siivoaminen on vähän (tai paljon) ikävää ja jos siustakin noin ihanan ihmisen rättejä kannattaa ostaa, niin käys vähä shoppailee Susannan työhuoneella! Siellä on nyt halvennusrättejäkin!

No niin, täällä siis ollaan. Nurkat vähän repsottavat, kaikkia laatikoita ei ole purettu ja pientä pintaremppaakin saattaa vielä olla tiedossa. Pikkuhiljaa. Mie olen innoissani mm. siitä, että täällä on tuollainen "lukijaksi liittyminen". Ja olisin kovin iloinen, jos liittyisit lukijakseni :)

Nyt on kuulemma ekaluokkalaisella esitys, äitin on siis mentävä!TERVETULOA!

19 kommenttia:

 1. Ihana Susanna voi miten loistavaa yhteistyötä. Ja ehkä mie voin vielä muutaman rätin ostaa ilman et omaan fetissin tiskirätteihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heiheihei... ei tiskirättifetississä ole mitään vikaa!!!!!!!
   :D

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos! Vähän sotkuista on vielä ja alalaidassa kumma raita, mutta tykkään tästä kommenttihommastakin tosi paljon! Sitä paitsi tämä keskeneräisyys ja sotkuisuus on kyllä ihan kotoista :D

   Poista
 3. Hienolta näyttää ja yksi rätti taloudesta jo löytyy, mutta nehän ovatkin käyttötavaaa... :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne rätit ovat myös ihanan kestäviä, mutta kyllähän niitä tarvitaan monta, puolet ovat aina pesussa ja veskassakin pitää olla vähintään yksi, ne ovat nimittäin älyttömän hyviä liukumäkien ja puistonpenkkien kuivauksessa ;)

   Poista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Täällä näyttää jo tosi hienolta! Tykkään tosi paljon tuosta kangastaustasta ja punaisesta värimaailmasta.

  Hyvästi entisen paikan hailakkuus ja mikä tärkeintä: hyvästi ne rasittavat naamalle pomppivat kokosivun kokoiset mainokset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja sitten kun vielä poistat tämän sanavahvistuksen kommentoinnista, niin avot! :P

   Poista
  2. Jaaha, hyvä vinkki :D Mie olen täällä bloggerissa vielä vähän liisaihmemaassa-meiningillä. Ehdotuksia ja huomioita siis otetaan vastaan!

   Poista
 6. Hei! Ihania juttuja sinulla, pari päivää sitten löysin tuon edellisen blogisisi!

  Haluaisin kysyä neuvoa.. Aikomuksenani olisi tehdä tällä Kulttuurien museon nettisivuilta löytämälläni ohjeella (www.nba.fi/fi/File/577/karjala-olkainhame-kiila.pdf‎) hame. Haluaisin tehdä sen villakankaasta. Kysymykseni kuuluukin, että mitä materiaalia kannattaisi siinä tapauksessa laittaa vuoriksi? Olen kuullut, että esim. villa-pellava-yhdistelmä ei välttämättä pidemmän päälle ole toimiva, koska villa voi kutistua ja pellava löystyä.. Olisiko hyvä jos vuorikin olisi villaa..? Mikä sinun mielestäsi olisi hyvä ratkaisu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensiksi haluan tähdentää, vaikkakin olet varmasti ymmärtänyt sen, että tuo on kiilasarafaanista muokattu moderni mekko, vastaava kuin miun kiilaferret. Siksi selvennän, että noista KuMu:n ohjeista on ollut aika paljon väärinkäsityksiä.
   Ja sitten, kansallispuvuissa vuoritetaan villaa pellavalla koko ajan, eikä siinä ole ongelmaa, mutta niitä ei tietysti vesipestä kuin poikkeustapauksissa. En usko, että tuossa on silti ongelmaa, kankaathan täytyy tietysti kutistaa hyvin jo ennen ompelua. Yhtä hyvin käy puuvilla. Vuorin tehtävä on reunojen viimeistelyn lisäksi napakoittaa koko pakettia, siksi en suosittele villaa vuoriksi.

   Poista
 7. Kiitos! Ja juu, tarkoituskin on tehdä mekko, mitä voi pitää ihan arkena tavallisten vaatteiden päällä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin ajattelinkin. Kerro sitten, mihin päädyit ja kuva ois kiva :)

   Poista
 8. Oikein hyvä muutos. Jälkikäteen uskaltaa jo moitteenkin antaa, se vanha oli kieltämättä vähän hankala lukea. Tämä hyvä jo senkin tähden, että on samankaltainen muiden blogspotin blogien kanssa. Selkeä ja helppolukuinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mielelläni otan kyllä ihan reaaliaikaista palautettakin :) Tämä on kyllä paljon monipuolisempi ja mukavampi käyttää.

   Poista
 9. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

Kommentti! Ihanaa!