torstai 29. elokuuta 2013

Kamppiin Kamppiin

Mie olen katsellut ihan hurjia unia muutaman yön. Meillä sisällä pyyhälsi juna ja raivasin paniikissa tavaroita sen edestä. Pakenin hirviötä. Etsin leiriläisiä, seikkailin paloautolla, metsästin vahvaa magnesiumia. Ajelin Tallinnassa eksyksissä autolla etsien käsityöliikkeitä. Aamulla väsyttää ehkä enemmän, kuin jos ei olisi nukkunutkaan. Huomaan panikoituvani, sillä en ole valmistautunut vielä kunnolla Käsityökortteliin. Onneksi tänään tulee telttakaverini, Kiikar visionin Riikka, kanssani suunnittelemaan teltan järjestystä. Kyllä tämä tästä. Toivottavasti tulette sankoin joukoin ostoksille ja teette Käsityökorttelista huipputapahtuman!

Jos muuten haluat tehdä Puodista tilauksen ja säästää postikuluissa noutamalla tuotteet lauantaina Narinkkatorilta klo 10-18, niin tee tilaus viimeistään perjantaina klo 15 ja laita lisätietokenttään, että noudat Käsityökorttelista.

Ja sitten se kohta, jossa sie voit olla avuksi ja jopa hyötyä siitä itsekin:

Käsityökortteli on ihan oikeiden käsityöyrittäjien myyntitapahtuma keskellä Helsinkiä. Se nousee Kampin kauppakeskuksen pääoven eteen Narinkkatorille lauantaina 31.8. klo 10-18.
Käsityökorttelista löydät lisää tietoa osoitteesta fb.com/kasityokortteli


Jos kerrot tänään torstaina tai huomenna perjantaina omassa blogissasi tapahtumasta tämän kuvan kera, ja lähetät postauksestasi linkin osoitteeseen kasityokortteli@gmail, com, olet mukana kuvassa näkyvien tuotteiden arvonnassa. Palkinnot ovat Kiikar Visionin Puisto-pyyheliina, Aanmaan vapaavalintainen polymeerimassakoru, Piaeliinan lasihelmi ja Soja Murron kansallispukupalapeli. Palkinnot arvotaan ensi viikon alussa ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Lämmin kiitos avustasi!
Myös miun oma lahjakorttiarvonta on käynnissä lauantai-iltaan asti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti! Ihanaa!