sunnuntai 23. joulukuuta 2012

Niin joulu joutui jo taas pohjolaan

Joulukalenterista putkahti tänään toiselle sijalle tullut kuva. Yksi luukku on vielä jäljellä. Mitäs kansallispukuhauskaa sitten keksittäisiin?



Joulun jälkeen on tiedossa yrittäjän uudenvuodenjuhla eli inventaario. Haaveilen, että siivoaisin ja järjestelisin pajan uudelleen siinä samalla ja saisin uudet (vanhat) metallihyllyt käyttöön. Saas nähdä, miten ämmän käy. Töitä on vaiheessa ja jonossakin niin pitkälle kuin silmä siintää. Hyvä niin.



11.-12.1. seilaillaan Folklandialla ja mie hullu risteilen vielä toisen kierroksen siihen päälle, kaveriporukan "pikkujoulu"risteilyn merkeissä. Folklandialla on kansallispukuapteekki, tervetuloa moikkaamaan meitä rajatapausten merkeissä!



Tammikuuhun mahtuu myös Jääsken mallipuvun kokeiluja ja käynti Orimattilassa.



Nyt on kuitenkin aika nostella työajatukset ylähyllylle pölyttymään ja laskeutua joulun viettoon. Ihan kohta lähdemme tuonne paukkupakkaseen hakemaan joulukuusta pellonlaidasta. Se on jo viime keväänä valittu ja merkitty.



Meille on muodostunut perinteeksi rakentaa lasten kanssa piparkakkumaailma. Se on aina vähän erilainen, mutta sieltä löytyy meille rakkaita ihmisiä ja eläimiä. Nekin, jotka eivät ole maailmassa näkymässä, ovat siellä ajatuksissamme ja niin luonamme koko joulun.



Toivon Sinulle tunnelmallista ja ilosta kimmeltävää joulua!

5 kommenttia:

  1. "Taas kaikki kauniit muistot
    mun tulee mielehen:
    lumivalkeat pellot, puistot
    ja juhla Jeesuksen."

    Onnellista Joulunaikaa!

    VastaaPoista
  2. Buon natale e buone feste! toivottelen täällä Kimi-paidassa.

    VastaaPoista
  3. Mukavaa joulunaikaa!
    Upea juttu sinusta Taito lehdessä, hienoa osaamista.
    Menestystä uudelle vuodelle

    VastaaPoista

Kommentti! Ihanaa!