keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Ruuhkaviikko

Työväenopiston kausi alkoi maanantaina ja mie aloitin kauden opiskelijana italiantunnilla. Olen lähdössä rakkaan ystäväni kanssa Italiaan keväällä 2016, sillä päätimme jo vuosia sitten viettää 40 + 40 -vuotispäivämme Roomassa. Meillä on 4 päivää ikäeroa ja synttärit oikeasti joulukuussa, mutta kevät Italiassa houkuttelee enemmän. Meillä on rahasto, johon säästämme matkarahaa, ettei sitten käy niin, ettei olekaan varaa lähteä. Tässä odotellessa vietämme Italia-iltoja: katselemme italialaisia leffoja, syömme italialaista ruokaa jne. Ystävä on käynyt jo vuoden italiantunneilla ja nyt kun Imatrallakin tänä vuonna taas alkoi alkeet, päätin hypätä mukaan. Aikaa tuohon ei oikein olisi, mutta jos ei nyt, niin ei ehkä koskaan. Jos se käy ylivoimaiseksi, lopetan ilman tunnontuskia. Eka tunti oli mukava ja huomasin, etten ollut ehtinyt suoda ajatustakaan työjutuille :)

Eilen harjoittelin tämänpäiväistä kansallispukuluentoa ja illalla vielä kertaalleen tämän illan FolkJam-tunnin. Huomenna on vielä toinen FolkJam-tunti, pikkuisen eri versioina, sitä harjoittelin viikonloppuna. Olen innoissani ja samalla jännittää turkaisesti. Osaanko välittää FolkJamin ihanuuden? Pysyyko pakka kasassa, eli muistanko huudella ohjeet ajoissa? (Molemmille tunneille mahtuu vielä, tervetuloa!)

Kansallispukukurssi ei enää jännitä. Odotan toiveikkaana, että tänäkin vuonna siellä syntyy samanlainen rento, mukava yhteishenki kuin parina aiempanakin.

Imatran työväenopisto muutti jälleen kerran. Nyt opetan keskiviikkoisin talossa, johon on keskittynyt suurin osa opetuksista ja odotan innolla sitä, että sinne syntyy työyhteisö, johon minäkin kuulun. Toivon, että samaan aikaan opehuoneessa hengailee muitakin opettajia, joiden kanssa voi vaihtaa sanan, pari. Tuo onkin sitten ihan riittävästi miulle, loppuviikon turjotan onnellisena yksinäisyydessäni! Tai nythän miulla on täällä "orja", työvalmennettava, joten ihan yksin en ole.

Tässä viiletyksessä jäävät vaihteeksi nuo ompelushommelit jalkoihin. Kuolemajärven rekko on edennyt hitusen, yläosan yhtenäinen punainen alue on kirjottu ja ensimmäiset ketjupistorivit meneillään. Kuva on maanantailta, pari riviä ketjusilmukoita ehdin napoa eilen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti! Ihanaa!