keskiviikko 29. elokuuta 2012

Hei! Tämä on Soja Murron vastaaja...

...olen kiireinen tai vapaalla. Voit laittaa miulle sähköpostia osoitteeseen soja@kansallispuku.com, lähettää tekstiviestin tai jättää viestin äänimerkin jälkeen.Kerroin taannoin yrittäjyyden nurjemmasta puolesta. Onneksi joillekin asioille on tehtävissä jotain: hankin siviililiittymän salaisella numerolla ja samalla myös toisen puhelimen - sehän oli tottakai välttämätön :P Miusta tuntuu heti paremmalta, siltä että elämäni on taas hivenen enemmän omassa hallinnassani. Uskon, että tästä on iloa myös niille asiakkaille, jotka ajattelevat toisia: ei tarvitse pelätä, että häiritsee, kun tietää, että mie en vastaa, jos en ehdi tai olen vapaalla! Harkitsen kyllä vakavasti, että jos jollakulla on tarve soittaa illalla yhdeksän jälkeen työasiaa, niin saatan soittaa takaisin maanantaiaamuna 7.00 buaahhhahhahaaa! No ei vaiskaan. Saa nähdä, opinko mie tuota Samsungia käyttämään, toistaiseksi ainakin takkuaa. No, puolilla Tiiuskan kavereista on tuollainen, että apu on lähellä :D

Kuolemajärven rekko etenee - ja välillä pakittaa. Huomasin virheen, kävin nopean painin itseni kanssa ja purin 19 kerrosta. Jos kyse ei olisi mallipuvun rekosta, olisin varmaan paininut kauemmin ja ehkä jopa jättänyt virheen - tai kuten tykkään itse opettaa: poikkeaman mallikerrassa. Taitohan ei ole siinä, että tekee virheetöntä, vaan siinä että osaa jatkaa niin, että "virhe" näyttääkin kuuluvan asiaan.

Hupsista...


...ja pakkia, pakkia.


No, homma jatkuu!


Työväenopiston ilmoittautuminen on käynnissä. Mie opetan kansallispukujen ompelua sekä FolkJamia kahdella tunnilla. Kaikilla kolmella kurssilla on tarpeeksi osallistujia, että kurssi alkaa. FolkJameihin mahtuu vielä komeasti, kansallispukukurssilla on enää yksi vapaa paikka. Kuten aina kauden alla, jännittää, innostaa, epäilyttää ja vielä kerran jännittää. Varsinkin nyt tuo FolkJam, joka on miulle uusi valtaus. Ihana sellainen! Tulkaa kurssille tai menkää, katsokaa tuolta FolkJamin sivuilta, onko lähitienoilla tunteja, se on ihan huippuhauskaa!

3 kommenttia:

 1. Voi että mä iloitsen sun uudesta siviilipuhelimesta!

  Pitäisikö tuossa ylimmässä kuvassa erottaa se virhe? :-D

  Minä olen koko aikuisikäni aina kansalaisopistojen lehtien ilmestyessä käynyt kansallispukumietinnän, joka tänäkin vuonna päättyi samaan lopputulokseen kuin aina ennenkin. Kauheasti tekisi mieli tehdä oma kansallispuku. Tällaiselle huithapelille tuollainen nysvääminen olisi tervettä touhua, ja minä niin ihailen niitä, jotka saavat itse tehtyä oman pukunsa. Mutta sitten: isot rahat materiaaleihin ja tulkoksena ihana puku, jota en käyttäisi juuri koskaan.

  Mutta jonain syksynä vielä ihan varmasti.

  Mukavaa kurssitalvea sinulle!

  VastaaPoista
 2. Susanna, miekin iloitsen :D
  Ja tervetuloa kurssille sitten, kun sen aika on!

  VastaaPoista
 3. Heh, mulla on samanlainen Samsung. Tykkään kovasti, ja enimmät asiat oppii nopeasti. Kamera ei tosin päihitä edellisen HTC-puhelimen kameraa, sillä sai mahtavia lähikuvia mistä vaan. Navigointi tässä kuitenkin pelittää paremmin.

  VastaaPoista

Kommentti! Ihanaa!