lauantai 24. joulukuuta 2011

Aaaaaah!

Sauna pesty, kuusi sisällä, kinkku paistettu ja maistettu, tryffelimassa jääkaapissa, lahjat paketeissa, laatikot haettu, sinappi ja jätkänkynttilä saatu (kiitos S!) piparkakkumaailma väsätty ja Kansallispuku-foorumin joulukalenterin viimeinen luukku julkaistu. Joulu!

Meillä on muodostunut jo perinteeksi rakentaa piparkakkutal... krhm... piparkakkumaailma jouluksi. Talostahan tuo on lähtenyt, mutta kun miulla on tuo hillitön vimma pistää aina vähän paremmaksi. No, tänä vuonna tytöt halusivat eläintarhan. Kaikki ihmiset ja suurin osa eläimistä on nimetty ystävien, sukulaisten ja lemmikkien mukaan. Piparkakkueläintarhan kuvien myötä toivotan Sinulle onnellista ja rentouttavaa joulun aikaa!

Talvi on tullut eläintarhaan, mutta tässä maailmassa lumikin on lämmintä, eikä edes savannin eläimiä palele!Tuo huiskutteleva nainen sillalla olen kuulemma mie :)


Jack Russelit Noppa ja Sisu ja emäntänsä M ovat lähteneet eläintarhaan. Tiia-Maija tähyilee käärmetalon katolle ja Leea-Mari on lippuluukulla jidin (miun isä) kanssa.


Huu, pelottavia krokotiileja!


Nämä possut säästyivät tällä kertaa Suurelta Kunnialta päätyä joulupöytään - tavallaan...


Käärmetalon katolla keikkuva apina lällättelee mamballe, koska se tietää ehtivänsä karkuun, niinkuin ehtii perhonenkin. Ja eihän se mamba kavereita puraise muutenkaan, jouluna varsinkaan.


Joku on tainnut unohtaa käärmetalossa terraariot auki!


Nämä uljaat ravihevoset ovat Legas ja Red foxes fame, "meidän tyttöjen" hevoset, joista jälkimmäisestä on oikeassa maailmassa jo tehty metukkaa, mutta piparkakkumaailmassa sekin saa vielä rouskuttaa porkkanaa!


Miun mies on myymässä lippuja jidille (miun isä) ja Lellulle.


Jack Russelit Sisu ja Noppa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti! Ihanaa!