tiistai 13. joulukuuta 2011

Tahmeeta

Taas on niin kuin upottavassa hangessa pohrais. Kiire olis ja intoa, mut ei vaan pääse eteenpäin. Kaikenlaista pientä ylimääräistä hoidettavaa riittää vähän joka päivälle. Mukavia juttuja, niinkuin tänään yrittäjien joululounas, jonne kerrankin sain oikein oman miehen seuralaiseksi. Silti niihin suttaantuu aikaa kamalasti. Postittamista, joulukortteja, sähköposteja, Kansallispuku-foorumin joulukalenteri, huomenna yksi artesaaniopiskelijan näytön arviointi jne.

Töitä on ja työintoakin, kun malttais istua tekemään. Mie oon sillä lailla vinoon vääntynyt ihminen, että hoitamattomat asiat vaivaavat niin paljon, etten voi keskittyä muuhun. Ja ihan itse olen kuoppani kaivanut ja väärin aikataulut arvioinut (tai ollut arvioimatta). Että pakkoko se on askarrella-paskarrella 70 joulukorttia, häh?

Vielä postimerkit...


Tänään sain kaiken muun juoksemisen ohella jopa puolattua langat seuraavaa kalminkkia varten. Tästä se lähtee.
900 grammaa lankoja puolattuna + loimi = 0,8 m kalminkkia, toivottavasti jo tällä viikolla.

Noo, ettei nyt ihan tohinaks menis, niin lähden postiin. Mutta huomenna kudon - siihen saakka kunnes pitää lähteä sinne näytön arviointiin...

2 kommenttia:

  1. Hallitsemattomia aikatauluja liikkeellä. Valjastin jo perintöprinsessan korttien askarteluun. Yritän nimen kirjoittaa itse:D

    VastaaPoista
  2. Oi, Sari, miekin pistin perintöprinsessat piirtämään ja kirjoittamaan, miulle jäi liimailu ja kuorien kirjoittaminen... Siinäki tuntui olevan hommaa yllin kyllin! Ja sentään tänä vuonna karsin rankalla kädellä korttilistaa.

    VastaaPoista

Kommentti! Ihanaa!