tiistai 2. joulukuuta 2014

Onnellinen


On hyvin helppoa olla onnellinen, kun saa tehdä työkseen jotain näin kaunista. Kun ihanat asiakkaat muistavat myös positiivisella palautteella. Kun 14 vuoden markkinointityö alkaa pikkuhiljaa kantaa hedelmää. Kun on se hetki, kun kummankin lapsen elämä on suunnilleen mallillaan. Kun miulla on mies, joka on miun kallio. Kiitos.

Kuvassa on Kymin kansallispuvun tanun pitsipoimintapitsiä ja kudon sitä vielä tämän päivän. Huomenna on syyslukukauden viimeinen kurssipäivä. Yhtä paitaa ompelen vielä ja ensi viikolla postittelen seinäkalenterit ja pidän yhden luennon, mutten himmailen jo ja alan valmistella kotia jouluun. Aloitan kesäloman 12.12. ja palaan töihin sitten ensi vuonna, joten jos nyt on jotain Tärkeitä Tarpeita, niin kiireesti yhteyttä, viimeinen postituspäivä ennen joulua on 10.12.!

Onnelliseksi tekee myös se, että kansallispuvusta puhutaan ja uudet tyypit ovat hurahtaneet siihen. Tämän vuoden kansallispukujoulukalenterista vastaa Ommelpuun Sari Taponen.

Muoks: Pakko oli tulla lisäämään vielä tämä kolumni, kun se päivän paikallislehdestä löytyi! "Ihan kuin meilläkin olisi taas kerran tulossa kansanomaisten asujen ja kansallispukujen uusi elämä ja näkyvyys, näiden uusien tapojen myötä." Kiitos kauniista sanoistasi, Marjut Vuotila!

Yksi rutistus ennen lomaa, on Käsityökorttelin Joulu -viikonloppu Facebookissa 5. - 7.12. Siihen otettiin jo varaslähtö, sillä voit äänestää suosikkijoululahjaasi ja osallistua lahjakorttien arvontaan! Äänestyksessä on miulta hopeabrokadinen sarafaanin nuttu. Tänne on koottu mukana olevien yritysten suunnitelmat, myös niitä varten, jotka eivät ole Facebookissa ;)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti! Ihanaa!