perjantai 5. joulukuuta 2014

Käsityökorttelin JouluOmalta osaltani aloitan sen "puuropuheella":Ja jatketaan. Laittelen tähän postaukseen tässä viikonlopun aikana lisääkin juttuja, joten pysy kuulolla. Voit tietysti seurata myös Facebookissa :)Tästä hetkestä sunnuntaihin 7.12. klo 21 saakka tehdyt tilaukset toimitan 2 €:n postikuluilla. Voit tilata pitkin viikonloppua ja saada tilauksen yhdessä paketissa, kun ilmoitat tilauslomakkeen lisätietokentässä, että olet tilannut muutakin. Laskun saat sähköpostiisi viimeistään maanantaina, Maksussa pitää olla nopsa, koska mie lähden lomalle perjantaina. Muuten toimitus jää tammikuulle. Jos siulla on gmail- tai hotmail -sähköposti, niin kannattaa kurkata myös roskapostikansio...

Alennuksen saat, kun kirjoitat tilauslomakkeen lisätietokenttään "JOULU". Alennus koskee Puodin valmiita kiilaferrejä.
Etsi viisi tonttutyttöä nettisivuilta ja Puodista. Osallistu arvontaan lähettämällä sähköpostiviesti osoitteeseen soja@kansallispuku.com. Kerro viestissäsi yhteystietojesi lisäksi, mitkä kansallispukuíhin liittyvät sanat löysit tonttutyttöjen vierestä. Laita viestin otsikoksi TONTTUTYTÖT. Palkintona kansallispuku-seinäkalenteri, USB-muistitikku ja 30 €:n lahjakortti Puotiin. Arvon palkinnot sunnuntaina 7.12. klo 21. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.
Kansallispuku-seinäkalenteri vuodelle 2015 nyt vain 10 €/kpl, kun kirjoitat "JOULU" tilauslomakkeen lisätietokenttään. Kalenterissa on yksityiskohtakuvia kansallispuvuista höystettynä Kalevalan ja Kantelettaren säkeillä. Tarjous on voimassa 7.12. klo 21 saakka. 

Muutama irtotasku hyllynperukalta myynnissä vain tänään 7.12. klo 21 saakka!

Käsityökorttelin Joulu päättyy pian. Sarafaani- ja kiilaferretarjoukset ovat voimassa vielä aamuun asti. Lämmin kiitos kaikille osallistuneille <3
Tonttutyttö-kilpailun voittajat on arvottu. Seinäkalenterin voitti V.H., USB-muistitikun E.S. ja 30 € lahjakortin miun Puotiin O.H. Voittajille lähtee sähköpostia tuota pikaa :) Tuhannet kiitokset osallistuneille! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti! Ihanaa!