sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

KäsityökortteliIhan oikeat suomalaiset käsityöläiset valtaavat Helsingin Narinkkatorin elokuun viimeisenä päivänä! Yli 30 myyjää saapuu paikalle, eikä yhtään helppoheikkiä! Käsityökorttelin Facebook-sivulle pääsee kuvaa klikkaamalla.

Mie tulen paikalle kiilaferreineni, sarafaaneineni, fereseineni, ohjeineni, nauhoineni ja nappeineni! Tulethan moikkaamaan!

Tämä on Susannan työhuoneen Susannan upea idea ja se toteutetaan Suomen käsityöyrittäjät -ryhmän voimin. Susanna on tehnyt valtavan määrän talkootyötä asian eteen ja nyt on meidän muiden vuoro tarttua toimeen. Talkoovoimin tehty tapahtuma mahdollistaa meidän pienten yrittäjien mukanaolon.

Nyt Sinulla on erinomainen mahdollisuus konkreettisesti ja ilmaiseksi tukea suomalaista käsityötä ja pienyrittäjiä. Voit jakaa tietoa tästä tapahtumasta ja mikä tärkeintä, tulla itse paikalle.

Onko sinulla Helsingin seudulla kivijalkakauppa, toimisto tms.? Toimitan mielelläni flyereitä ja julisteita jaettavaksi. Pyydä sähköpostilla: soja@kansallispuku.com.

Onko sinulla blogi? Jos teet postauksen Käsityökorttelista ja laitat sen yhteyteen tämän yllä olevan mainoksen, voit osallistua tuotepalkintojen arvontaan. Arvontaan pääsee mukaan lähettämällä meille linkin kirjoittamaansa postaukseen kasityokortteli at gmail.com. Palkinnot täsmentyvät lähiaikoina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti! Ihanaa!