maanantai 9. tammikuuta 2012

Poikakalenteri

Niin siinä vaan kävi, että jouduin nielemään epäonnistumiseni. Se Räisälän reikäommel eteni miun näpeillä vaan liian hitaasti. Nättiähän siitä toki tuli, mutta liiiiian hitaasti. Silloin, kun laskin tarjousta, äiti teki samaa reikäommelta ja pyysin häntä mittaamaan, kuinka paljon valmista tuleet tunnissa. 10 cm. No eipä tule miulla, tulee 3,5 cm! Ja lisäksi vielä niiden yhdistävien lankojen ompelu. Ongelma ei niinkään ole tuon työn hitaus tai valmistuminen vaan ne jonossa odottavat työt, jotka tuntuivat kiipeävän pinoksi ja vyöryvän päälleni. Tuli stressi ja paha olo. Ja koska miulla vielä on vaihtoehto ja pakotie, päätin sitä käyttää: äiti tekee uuden hunnun ja mie teen tuon valmiiksi "sitten joskus". Hah.

Ihan tervettä varmaan tipahtaa omasta erinomaisuudestaan rähmälleen lätäkköön aina välillä. Nöyränä keräsin riekaleeni ja palasin Kivennavan rekon pariin. Se ei etene ainakaan nopeammin, mutta sen olen tiennyt ja varannut sille tarpeeksi aikaa.

Tänään tytöillä alkoi koulu ja hoito, eikä meistä ketään taida harmittaa tippaakaan paluu arkeen. Nautin työrauhasta ja saan paljon aikaiseksi. Tämäkin työviikko on osaltani vajaa - tai oikeastaan pidennetty, mutta paria viimeistä "työpäivää" ei oikein voi työksi kutsua. Perjantaina nimittäin starttaa Folklandia-risteily, jossa jälleen Kansallispukuapteekki - Folkdräktsapotek tarjoaa lääkkeitä kansallispukupulmiin! Siellä miekin häärin apteekkarina. Ja nautin 23 tuntia kansanmusiikkia ja -tanssia. Ja varmuuden vuoksi vedän vielä toisen kierroksen Europalla, meillä on nimittäin kaveriporukan pikkujouluristeily siinä heti lauantaina alkaen! Kontrasti näiden risteilyjen yleisilmeiden välillä voi samasta tapahtumapaikasta huolimatta olla melkoinen.

Juu, juu, sinä joka kieli pitkällä kahlasit tylsät blaablaat läpi ja etsit poikakalenterijuttua, niin täältä pesee: Kansallispukufoorumin joulukalenteri on tänä vuonna Kansallispuku-poika-joulukalenteri (koska lyhyet ja napakat nimet ovat tarttuvia :P ). Ja siihen liittyen olen julkaissut KILPAILUN! Levittäkää sanaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti! Ihanaa!