maanantai 16. toukokuuta 2011

Heikki ja Fonectan kisa

Fonectalla on käynnissä kisa, jossa pääsee äänestämään paikkakunnan parhaita yrityksiä! Muuan erittäin hyvää kansallispukualan yritystä pääsee äänestämään täällä olevasta linkistä :D

Lauantaisessa euroviisukatsomossamme liehuivat Suomen liput ja askartelin myös olkkarin koristukseksi lippunauhoja. Paradis Oscar veti hyvin ja oli ehkä paras, mutta sehän tiedetään, ettei se aina noissa kisoissa riitä. Sen sijaan jääkiekon MM-kisoissa se riitti! Tänään meni aamulla unet vähän pitkäksi, mutta onneksi on ymmärtäväinen pomo ;)

Tein taas yhden Kuolemajärven mallipuvun sykerölaitteen ja sidoin hunnun. Päärmäsin sen sunnuntaina aamupäivän ratoksi ja nyt siis tein laskokset ja sidoin. Olen jo unohtanut, kuinka mones versio tämä on. Toivottavasti viimeinen. Päiväkin venähti vähän pitkäksi huntua askarrellessa ja alan olla jo sen verran väsynyt, että päätin antaa hunnun olla ja katson sitä uusin silmin aamulla. Jotain hassua siinä vielä on, mutta taitaa olla parempi ottaa siihen vähän etäisyyttä.

4 kommenttia:

 1. Euroviisuista kuuntelin Paradise Oscarin viisun ja sitten katselin pisteidenjakoa. Olin nukahtanut jossain välissä ja heräsin 1:32, enkä näinollen saanut tulosta tietooni.. Ja täytyy tunnustaa, että jääkiekon sijaan olin sukeltanut elokuvan maailmaan. Kävin katsomassa ottelun maalit, kun yläkerrasta kuului hurraa huutoja :).
  Voisin siis tulla hyvin toimeen ilman televisiotakin, radio korvaisi kyllä mainiosti tuon näkövision. Mutta juniori vaatii näkölaatikkoa.

  Tunnustan, että Pyhäjärven huntu on vaiheessa, yksi koekappale tehtynä. Mutta se varsinainen vielä vaiheessa. Mitä kokoa muuten on Kuolemajärven mallikoko?

  VastaaPoista
 2. Mie nukuin ne Lordi-viisut sujuvasti kahteen kertaan vuonna 2006... Että tuttu tunne :D Nyt oli sen verran porukkaa täällä tsemppaamassa, että miekin kestin hereillä!
  Kuolemajärven huntu on sellainen pään peittävä, josta ei roiku mitään. Vähän samantyylinen kuin esim. Uudenkirkon huntu http://www.kansallispuvut.fi/puvut/uusikirkko/h800.htm

  VastaaPoista
 3. Sama ennakkosyöttö näyttää edelleen vaivaavan, niimpä kysymykseni oli vajavainen. Tarkoitukseni oli siis kysyä tekemäsi mallipuvun kokoa.

  PS. Olin loordien aikaan myös untenmailla, enkä ymmärtänyt edes ystäväni lähettämästä hehkutusviestistä, että voitto oli tullut Suomelle..kuvittelin kevätillan huumaksi..

  VastaaPoista
 4. Aah, heh, ihmettelinkin vähän... Se on varmaan tommonen 38-kokoinen.

  VastaaPoista

Kommentti! Ihanaa!