perjantai 29. marraskuuta 2013

VäreSoja Murto ylpeänä esittelee: Vestu-sarjan


         

                    Vetopoimutekniikka on tuttua kansallispukujen vetopoimuhameista. Vestu-sarja käyttää tätä tekniikkaa. Väre-huiveja valmistan pieniä eriä eri mittaisina ja eri värisinä. Huivit on kudottu kangaspuilla, kangas on sarkautettu kevyesti, vetopoimutettu ja ommeltu. Reunat on käytännön syistä huoliteltu saumurilla, muuten ompelen huivit käsin. Jokainen huivi tehdään erikseen, joten ne eivät ole täsmälleen samanlaisia.

 Kaksi ensimmäistä kuvaa on miun kamerasta, loput kuvasi Susanna Mattheiszen. Kiitos Susanna!


11 kommenttia:

 1. Ihania!! Hienosti käytetty perinteistä tekniikkaa ja luotu jotin aivan uutta. Terveisin Auli

  VastaaPoista
 2. Väreestä voi olla kyllä oikein reilusti ylpeä. On se niin hieno!

  VastaaPoista
 3. Tää on todella hieno! Aivan todella magee! Jos mulle olis joku sanonut että innostun jostain edes etäisesti kansallispukuihin liittyvästä niin enpä olis uskonut. Nyt kun oon suhun tutustunut niin joo, ei pitäs koskaan sanoa ei koskaan :) Sellaisen kiilaferren mä kyllä joskus vielä ostan! (pimeässä hohtavilla hämähäkeillä ;) )

  VastaaPoista
 4. Hei, yritin niin kovasti facebookissa osallistua kilpailuun, mutta en voi laittaa kommenttia, joten laitan kilpailuvastauksen tänne Väre on: (rintamaitoa) HERUTTAVA :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, hyväksytään tämäkin :) Kannattaa liittyä sinne Käsityökortteli-ryhmään, silloin pääsee kommentoimaan ja saa myös tiedon uusista tempauksistamme. Siellä on myös ihan koko ajan tuotteitamme myyntikansioissa.

   Poista
 5. Vielä kerran suuret Onnittelut sinulle. Väre on upeaa käsityötaitoa.

  VastaaPoista

Kommentti! Ihanaa!