lauantai 30. marraskuuta 2013

Jouluviikonlopun koostetta

Käsityökorttelin Jouluviikonloppu on täydessä käynnissä Käsityökortteli-ryhmässä. Siellä navigoit helpoiten klikkaamalla KUVAT, sieltä löydät omista kansioistaan tarjoukset, kilpailut, uutuudet, oukutukset ja mukana olevien yritysten esittelyt.Tässä kooste miun tämän päivän jutuista:


Tämän päivän tarjous on:
KAIKISTA SARAFAANIT JA FERESIT -RYHMÄN VALMIISTA TUOTTEISTA -30 %, kun kirjoitat tilauslomakkeen lisätietokohtaan "Jouluviikonloppu". Tarjous on voimassa sunnuntaiaamuun klo 9 saakka.


Tonttutarjouksia putkahtelee aina parittomin tasatunnein klo 21 saakka. Ne ovat piilossa Puodissa ja tuotteita on yksi tai muutama, joten pidä kiirettä. Kukin Tonttutarjous on voimassa seuraavan julkaisemiseen saakka.Olen heitellyt Joulun penkojaiskoriin tilkkuja, pakan loppuja II-laatuisia ja yksittäisiä kappaleita hyllyjen perukoilta. Nämä myydään kaikkine ryppyine ja virheineen ja penkojaiskori on avoinna vain Jouluviikonlopun ajan.

Koko viikonlopun aikana tehdyt ostoksesi kootaan yhteen pakettiin, jonka postikulut ovat korkeintaan 5 €, kun mainitset tilauslomakkeen lisätietokentässä, että olet tilannut muutakin :)


Kansallispukuvisa on käynnissä. Yllä on ohjeet ja tässä kaikki antamani vihjeet:

1. Kysymyksistä 4 on piilossa Puodin puolella ja 5 muualla sivustolla.

Onnea matkaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti! Ihanaa!