maanantai 11. marraskuuta 2013

Sitä vaan,...

... että kaksi viikkoa aikaa tilata Sarafaanein ja feresein kuvitettu seinäkalenteri vuodelle 2014. Tästä joulukukasta on iloa koko vuodelle!

Kuva: Jyrki Haapala, Veneh-elokuva


... että Käsityökorttelin jouluviikonloppua vietetään 29.11.-1.12. Facebookissa.
Laajennan omalta osaltani tänne blogin puolellekin, ettette jää vallan osattomiksi huikeista tarjouksista!
Käsityökorttelin Jouluviikonloppu järjestetään ensimmäistä kertaa 29.11.-1.12.2013. Jouluviikonloppu kokoaa virtuaalisesti yhteen yrittäjiä ympäri Suomen. Luvassa on mahtavia tarjouksia, kilpailuja, arvontoja ja tuote-esittelyitä. Käsityökorttelin Jouluviikonloppu on helppo tapa etsiä ja löytää lahjat koko perheelle, viemiset naapureille ja koristeet joulunviettoon. Useilla yrittäjillä on myynnissä myös sellaisia tuotteita, joita normaalisti saa vain tilauksesta, tai on saatavilla vain messuilla ja muissa tapahtumissa.
Kaikki tapahtuu Facebookin Käsityökorttelin ryhmässä. 
Tuota viikonloppua odotellessasi voit tutkia kuvakansioista jäsenyritystemme tarjontaa.


... että Suomen käsityöyrittäjillä on muutakin jouluista napakkaa tekeillä, parhaiten pysyt kuulolla liittymällä Facebookin Käsityökortteli-ryhmään.

... että joulun lähestyessä olen päättänyt unohtaa paniikin ja jättää ostamatta turhat lahjat. Hankin vain sellaista, minkä todella tiedän olevan tarpeellista tai ilahduttavaa, käyttökelpoista tai aineetonta. 


... että muhineet suunnitelmat etenevät yllättävinä sykäyksinä. Jos homma menee, kuten unelmoin, voin lanseerata vuoden päästä ihan uuden tuotteen :)


... että tämä päivä on kulttuurilla rikastettu, sillä aamupäivällä käyn vierailemassa työväenopiston Kulttuurikeskustelut-ryhmässä ja illaksi menen mieheni kanssa Mikkeliin Suomen kulttuurirahaston kannatusyhdistyksen jäsentapaamiseen. Nyt on alettava valmistautua tuohon kulttuurikeskusteluihin. Aion ottaa mukaan muutamia provosoivia kuvia, saas nähdä, miten ämmän käy :D
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti! Ihanaa!