torstai 28. marraskuuta 2013

Arvonta ja Jouluviikonloppu

Nyt on arvottu! Kommentteja tuli 15 ja äänestyksessä nousi mukavasti juuri sopiva määrä kuvia toisten yli. Täytyy sanoa, että olisin itse valinnut osittain toisin, joten olen oikein iloinen, että autoitte! Kiitos!

Arvonnan suoritin niin, että kirjoitin kommentointijärjestyksessä nuo 15 nimeä allekkain ja pyysin esikoista sanomaan jonkin luvun 30 ja 100 väliltä. Hän valitsi luvun 50. Sitten laskin listaa läpi viiteenkymmeneen saakka ja siinä kohtaa oli Tiina. Onnea! Laitathan yhteystietosi miulle sähköpostiin: soja@kansallispuku.com.

Nyt täällä käy melkoinen vilinä ja vilske, kun valmistaudun Käsityökorttelin Jouluviikonloppuun. Se alkaa huomisaamuna klo 9.00 huutokaupalla Käsityökortteli-SIVULLA. Huutokaupan tuotto menee lyhentämättömänä Uusi Lastensairaala 2017 -keräykseen ja huudettavana on Suomen Käsityöyrittäjät -ryhmän jäsenyritysten lahjoittamia tuotteita. Huutokauppa päättyy klo 21 ja siitä sujuvasti siirrytään Käsityökorttelin Facebook-RYHMÄÄN, jossa mukana olevat yritykset kertovat tarjouksistaan, kilpailuistaan ja muusta jännästä ja hauskasta aina sunnuntai-iltaan saakka.


Miulta tulee tuohon huutokauppaan ihan uusi tuote, joka julkistetaan huomisaamuna! Sen nimi on Väre. Olen itse ihan innoissani Väreestä, se on erittäin paljon miun mieleinen juttu. Toivottavasti työkin tykkäätte :)

Väre
Väreen julkistuksen lisäksi luvassa on hienot omat alennukset perjantaille (klo 21 alkaen), lauantaille ja sunnuntaille. 

Aina parittomin tasatunnein (pe 21 ja 23, la ja su klo 9-21) julkaistaan Tonttutarjouksia, jotka täytyy metsästää Puodista. Tonttutarjouksessa on aina yksi tai ihan muutama kappale tai koottu paketti, huomattavan edulliseen hintaan.
Olen kaivellut hyllyjen perukoilta kangastilkkuja ja jatkan kaivelua viikonlopun aikana, jos ehdin. Näitä "jämäpaloja" on Puodissa Joulun penkojaiskorissa vain Jouluviikonlopun ajan, siis huomio nukentekijät ja pussukkamaakarit!

Ja kilpailuhan on jo käynnissä!

Muoks: Unohdin mainita, että Jouluviikonlopun aikana tehtyjen tilausten postikulut ovat korkeintaan 5 €/lähetys ja kokoan saman tilaajan tekemät tilaukset yhdelle laskulle ja yhteen pakettiin, kun mainitset tilatessasi (toisella kerralla ja sen jälkeen) lisätietokohdassa, että olet tilannut muutakin. Laskut lähettelen sähköpostilla maanantain aikana ja postituspäivä on keskiviikko, kun suoritus näkyy tilillä.

2 kommenttia:

  1. Voih, saiskohan tuon tontun tuosta jouluksi lainaan:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Noo tuota... eeeei. Sitäpaitsi livetonttu on jo paaaaljon isompi :)

      Poista

Kommentti! Ihanaa!