torstai 29. joulukuuta 2016

Välipäivien tuska

Aina syksyllä ajattelen, miten joulun ja uudenvuoden välillä rentoilen lasten kanssa lomaillen, ulkoilen, luen ja katson leffoja. Joulukuussa muistan, että yrittäjällähän taitaakin olla jotain pieniä juttuja suunniteltuna siihen kohtaan. Ja joulun jälkeisen viikon mittaan, rullaan, punnitsen, lasken, näpytän, etsin, siivoan, kaivelen vanhoja tietoja hintojen etsimiseksi, päivitän ja kiroilen valtavaa varastoani. 
Miullahan on tuo verkkokauppa eli nämä myytävät jutut lähinnä asiakkaiden palvelemiseksi. Kannattavaa se ei oikeastaan ole ja aina vuoden vaihteessa harkitsen vakavasti myymistouhun lopettamista ja pelkkiin tilaustöihin (joita riittää) keskittymistä. Aina jo tammikuussa keksin jotain uutta, hauskaa, johon tarvitaan verkkokauppaa. Ja onhan niinkin, että aika paljon tuosta tavaramäärästä on hyvä olla olemassa niitä tilaustöitä varten, joten miksipä en samalla myisi niitä tarvitseville. Joten joululomalla inventoidaan.

Inventoimishommia riittää perheellekin. Mieheni innovoi nauhanrullausvehkeen akkuporakoneesta, kierretangosta ja levynpalasista rullailtuaan pari päivää nauhoja. Esikoisen homma on kirjata lankojen painoja ylös kun mie huutelen niitä hyllyn luota. Kuopus laskee lankarullat, postikortit, neulat, napit ja muun selkeän irtotavaran. 


Voit jeesata minua ja samalla säästää, sillä vähempää on nopeampi laskea! Saat alennukset kuvassa kerrotuista tuotteista kun kirjoitat tilauslomakkeen lisätietokenttään "INVIS". Tilausvahvistus saapuu sähköpostiisi normaalihinnoin varustettuna, mutta kun ehdin näpytellä ennakkolaskun, on alennukset huomioitu siinä. Alennukset ovat voimassa 1.1.2017 saakka ja tästä shoppailemaan: http://www.kansallispuku.com/fi/PUOTI+-+VERKKOKAUPPA.html
Muistathan, että minimitilausmäärä on 20 € ja toimituskulut 6 €/lähetys. Tarkemmat toimitusehdot löydät täältä: http://www.kansallispuku.com/fi/PUOTI+-+VERKKOKAUPPA/Toimitusehdot.html

Ensi vuotta varten merkitsen inventaarion kalenteriin ennen joulua. Saa nähdä, onnistuuko se. Uusi vuosi tuo tullessaan uuden, upean tuotteen (sinne verkkokauppaan juu, toivottavasti ostatte pois ennen seuraavaa inventaariota...) ja uuden hyväntekeväisyyskuvion, mutta palataan näihin tammikuussa! Oikein hyvää vuodenvaihdetta siulle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti! Ihanaa!