torstai 25. helmikuuta 2016

15 vuotta kansallispukuja käsillä ja sydämellä

Olet varmaan kuullutkin sen, että miusta ei pitänyt tulla käsityöläistä, eikä varsinkaan kansallispukujen tekijää. Tuli kuitenkin, enkä osaa kuvitella mitään muuta työtä, mitä tekisin mielummin. 
Huomenna, 26.2.2016 miun toiminimi täyttää 15 vuotta. Olen siis päässyt työelämässäni hyvään alkuun. Olen kiitollinen tiedoista, tuesta, neuvoista, ideoista, avusta, ajasta, yhteistyöstä ja tsemppauksesta hyvin monille ihmisille. Lista on niin pitkä, että en sen suuremmin nyt perustele. Mainitut tietävät kyllä, mitä ovat hyväkseni tehneet: äiti, iskä, Toni Hartikainen, Tiia-Maija ja Leea-Mari, Inga Pihlhjerta, Leena Holst, Leena Hokkanen, Leena Stenberg, Taina Kangas, Marja Liisa Väisänen, Marjo Vainio, Sirkka Rissanen, Eeva-Liisa Kivensalo, Tarja Talonpoika, Tuula Pärnänen, Tarja Alava, Sari Taponen, Tiina Lajunen, Seija Pesonen, Annikka Eilola, Seppo Reponen, Hannele Maahinen ja Ville Hyvönen, Susanna Mattheiszen, Miksa-Tililäiset, Tiina Aalto, Aune Soppela, Leena Jääskeläinen, Eija Mendelin, Elsi Winch, Seija Johnson, Ritva Hänninen, Helena Hämäläinen, Sari Suuronen, Hilu Toivonen-Alastalo, Sirpa Huttunen... Nämä nimilistat ovat siitä vaarallisia, että saatan unohtaa jonkun tärkeän. Jos se olet sie, niin anna anteeksi.Siksi.


Lämmin kiitos myös harkkareille, kurssilaisille, yhteistyökumppaneille, kollegoille, ystäville ja tietysti asiakkaille! Sillä ilman asiakkaita ei ole yritystä. Olen rämpinyt 15 vuodessa kädet ja sydän edellä kohti jonkinlaista toimeentuloa. Siihen on vielä matkaa, mutta parempaa kohti kuljetaan. Tiedän, että jos keskittyisin vain tekemiseen, olisi tilipussini huomattavasti komeamman kokoinen, mutta ainakin vielä kaikenlainen ilmainen kansallispuvun esilläpitäminen, neuvominen ja keskustelunherättäminen on miulle niin tärkeää, etten halua luopua siitä. Välillä väsyn siihen, tunnustettakoon, mutta aika nopeasti into palaa. Ehkä se liittyy myös siihen, että koen olevani tarpeellinen ja somessa huutelu on yksinäisen puurtajan sosiaalista elämää. Nyt on kuitenkin aika mennä kangaspuiden taakse tästä koneen äärestä. Ensi viikon lomailen, mutta nyt juhlitaan!


 Kaikki tarjoukset koskevat Puodin valmiita tuotteita (ei tilauksesta valmistettavia).
Tarjoukset ovat voimassa 6.3.2016 saakka.
Lomailen 27.2. - 6.3., joten sinä aikana tehtyjen tilausten ennakkolaskut
lähtevät matkaan 7.3. ja ensimmäinen postituspäivä on ke 9.3.
Puodissa näkyy tuotteiden normaalihinnat, alennushinnat lasken ennakkolaskuun.
Alennuksen saat ilman mitään kikkailuja tai koodeja.
Puodin minimitilausmäärä on 20 € ja toimituskulut 6 € / lähetys.

Puoti löytyy täältä.5 kommenttia:

 1. Ihana Soja <3
  Kiitos siulle!
  Hilu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kääk, mie oon veivannu siun nimen ympäri =O Korjaan! Ja kiitos <3

   Poista
 2. Vähän jälkijunassa, mutta: Paljon onnea 15-v yrittäjyyden johdosta. Oon isosti iloinen siun puolesta. Aina on ilo seurata kun työtä tehdään täydellä sydämellä.

  VastaaPoista
 3. Vähän jälkijunassa, mutta: Paljon onnea 15-v yrittäjyyden johdosta. Oon isosti iloinen siun puolesta. Aina on ilo seurata kun työtä tehdään täydellä sydämellä.

  VastaaPoista

Kommentti! Ihanaa!