keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Auttaisitko?

Tänään olin vähän lattealla mielellä. Vaan en ole enää. Miun ihanat kansallispukukurssilaiset (terkkuja <3) saivat miut nauramaan vedet silmissä - ei kuulkaa ole jäykkää ja pölyistä siellä (no vähän pölyistä ehkä fyysisesti, muttei asenteissa!) ja sitten mukavasti menneen FolkJam-tunnin kruunasi uusi tanssija, joka halaten kiitti minua tunnista ja on innoissaan tulossa ensi viikollakin! Muistan taas erittäin terävästi, miksi haluan käydä opettamassa.

Eilen kävin kouluttautumassa Luovien alojen tekijöiden myyntikoulutuksessa. Se on hurjan antoisaa, kun keskustellaan ihan oikeista asioista, ihan juuri miun yrityksen ongelmakohdista ja siellä on vertaistukena ihmisiä, jotka ihan todella tajuavat, mistä mie puhun. Siellä, jos missä saa rehellistä palautetta, tsemppausta oikeisiin kohtiin ja apua junnaavasta urasta ponnistamiseen. Yhtä paljon auttaa se, kun paneudutaan toisten tekijöiden tilanteisiin. Olen saanut jo ajatuksiani uusille urille. Tärkein on se, että tämä on liiketoimintaa. Mie en voi käyttää yli puolta ajastani ilmaiseen neuvomiseen ja auttamiseen. Ystäväni, joka myös on tuossa koulutuksessa, linkitti juuri äsken minulle tämän. Siinä puhutaan ihan eri asiasta, mutta lopulta ihan täsmälleen tästä. Jos miulla ei olisi huolta toimeentulosta, auttaisin ilomielin ilmaiseksi kaikkia. Mutta koska tämä on liiketoimintaa, se loppuu nyt. Tai ainakin vähenee jyrkästi. Jaan kyllä täällä edelleen blogissa tietoa ja samoin Facebookin Kansallispuku-ryhmässä, mutta tulen käyttämään siihen vähemmän aikaa. Teen piakkoin päätöksiä siitä, miten tämä tulee käytännössä toteutumaan.

No mutta, tähän liiketoimintapuoleen liittyen päätin hoitaa juuri nyt erään roikkuneen asian kuntoon. Aion tarjota postikortteja jälleenmyyjille. Kamalan vaikeaa on tehdä päätös, että mitkä valitsen, sillä tiukka valikoima täytyy olla. Tähän pyytäisin apuasi. (Olikohan tähän alkuun kovin viisasta laittaa tuo ensimmäinen kappale, jossa juuri kerroin vähentäväni ilmaista apua toiseen suuntaan... Krrrhm, no arvon auttaneiden kesken yhden seinäkalenterin!). Homma toimii näin:

Valitse alla olevista kuvista kolme parasta ja kolme huonointa. Tuolla sivupalkissa on kyselyt, joihin voit merkata nämä valitsemasi. Pidän tämän kyselyn auki viikon verran, eli se päättyy 28.11. klo 7.00 ja sen jälkeen arvon. Arvontaa varten jätä kommentti tähän postaukseen ja muista myös käydä tsekkaamassa, kuinka kävi. Tietysti saat osallistua pelkkään kyselyynkin. Lämmin kiitos avustasi <3


32 kommenttia:

 1. äänestin, ja nyt onkin jännää seurata suoraa tuloslähetystä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Suora tuloslähetys... hmmm :)

   Poista
  2. Joo-o suora tuloslähetyspä hyvinki! Sen jälkeen kun on omat vastaukset napsutellut kyselyyn, niin näkee miten tulokset muuttuvat sitä mukaa kun muutkin niitä napsuttelevat!

   Poista
  3. Aaaai tietysti :) Se on muuten jännä tuloslähetys! Huomaan jo nyt, että onneksi kysyin...

   Poista
 2. Minäkin kävin äänestämässä. Kuva 8 on kyllä suosikkini. Samanen viehättävä tyllerö pitää kuvassa 7 käsiään ihanasti selkäpuolelle, lienee matkimassa edellään kulkevaa vanhempaa tyttöä :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ne kun ovat miun lapsia, niin en voi heitä suosikeiksi valita, mutta tuo kuvahan on myös miun logo, että kertonee miten paljon siitä itse pidän ;)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. No eikö! En mie voinut itse päättää, varsinkin kun nämä kuvat ovat miulle niin tuttuja, etten oikein osaa niitä enää katsoa ulkopuolisilla silmillä. Sitäpaitsi painottaisin itse ihan vääriä asioita. Kiitos kun autoit :)

   Poista
 4. Porukan kuvia ja mietteliäitä miehiä korttiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. PALJON ONNEA, TIINA!
   Voitit Sarafaani-seinäkalenterin vuodelle 2014. Laitathan miulle sähköpostiin osoitteesi, niin laitan kalenterin ensi viikolla tulemaan :)

   Poista
  2. Noniin, se sähköpostiosoite: soja@kansallispuku.com

   Poista
 5. Oli tosi vaikea päättää mitkä ois niitä huononpia, tykkäsin nimittäin kaikista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kamalan vaikeaa! Olisi ehkä pitänyt kysyä, että mitkä ovat vähiten kivoja ;)

   Poista
 6. Kaikki on hyviä, mutta hymyllä irtoaa voitto!

  VastaaPoista
 7. Hienoja kuvia. Kyllä ne lapset vaan aina valloittaa, ei tartte poseerata niinkuin aikuisten. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Voi kun osaisikin olla kuvissa luontevasti...

   Poista
 8. Isukin kuva kävisi hyvin mieskortiksi - sellaisia on valitettavan vähän liikenteessä! Pienellä rajauksella ja kohdistamisella ei niin keskelle. Juoksevat lapset ja kohtaava suku on hyviä aiheita! Muuten täällä taas oihkin ja voihkin noita pukuja... niin ja kokka-asiakin etenee! Hissuksiin mutta kummiskii!

  VastaaPoista
 9. Kävin äänestämässä ja kauniita pukuja kuvissa.

  VastaaPoista
 10. äänestin, ensimmäinen ja viimeinen hyviä korttiin

  VastaaPoista
 11. Leena Jääskeläinen26. marraskuuta 2013 klo 11.06

  Kävin minäkin äänestämässä:)) Oli kyllä, niin vaikea merkittä vain kolme ja kolme… Minun suosikkini ovat kuitenkin (№ 2 - ihanaa, 4 – romanttinen; 16 – ei mitään ylimäärästä, mutta kaunis muotokuva). Voisinko merkittää lisää? (seuraavat kolme minusta on – ja jos on: № 8, 15 ja 16).

  VastaaPoista
 12. Valinta on aina vaikeaa, kun määrä on rajoitettu... Osassa kauniit puvut eivät pääse oikeuksiin levottoman taustan takia, vaikka taustatkin hienoja :) 7 ja 8 ehdottomat suosikit, raikkaita, luontevia ja jotenkin ihan omaan atmosfääriin kutsuvia...

  VastaaPoista
 13. Hienoja kortteja näistä kyllä tulee. Ännetkin annettu :)

  VastaaPoista

Kommentti! Ihanaa!