torstai 15. marraskuuta 2012

20000!

Mittariin on pyörähtänyt 20000 lukukertaa, vaan ei ole kukaan ilmoittautunut pyöräyttäjäksi! Tunnustaako joku? Jos kommentointi ei toimi, niin miulle voi aina laittaa sähköpostia: soja@kansallispuku.com. Kysehän on siis edellisestä postauksesta, jossa lupasin sille kansallispuku-poika-joulukalenterin, joka pyöräyttää tasalukeman kävijälaskuriin.

Noin muuten pitelee kiirusta. Tein eilen suit-sait-sukkelaan FolkJam-tunnit uusiksi, iski ihan yhtäkkiä kyllästyminen settiin, jota ollaan pienin muutoksin veivattu koko syksy. Hyvä tuli, mutta tuli kiirekin :) Kuolemajärven rekko on vihoviimein yhtä riviä vaille valmis. Tänään leikkaan paidan ja luulenpa, että ompelen hihan saumoja, sillä pieni tauko ennen kauluksen kirjontaa tuntuisi tarpeelliselta. Kuvia tulee myöhemmin, nyt ei ehdi!

Lähetän tänään kansallispuku-poika-seinäkalenterin kuvat painotaloon oikovedosta varten. Jostain syystä fiilikseni menevät nyt hissillä edestakaisin. Kaiken osalta. Yhtenä hetkenä kalenterijuttu tuntuu todella hienolta, toisena epäilen itseäni: pettyvätkö ihmiset, teenkö väärät valinnat, seinäkalenteri pitää ostaa kuvia näkemättä, petänkö odotukset? Sama tuon Kuolemajärven rekon kanssa: välillä se näyttää hienolta ja välillä on kammottava fiilis, että se ei kelpaa. Ja FolkJamia - millainen ope mie siellä olen? Olenko tarpeeksi hyvä hienolle konseptille? Äääh.

1 kommentti:

  1. Häntä pystyyn vaan, yllärikalenteri on kiva. Mukava, että joku on ajatellut/päättänyt asian puolestani. Kun tekee parhaansa, niin voi olla tyytyväinen!

    VastaaPoista

Kommentti! Ihanaa!