sunnuntai 20. helmikuuta 2011

Rätsinöitä
Kuvasin tänään rätsinöitä eli paitoja, jotka on tarkoitettu pidettäväksi sarafaanin tai feresin kanssa. Niitä on neljä valmiina, kaikki eri kokoisia. Valokuvaaminen on todella haastavaa niin, että kuvasta välittyisi todellisuus, edustavasti ja kauniisti. Olin todella tyytyväinen edellisen kuvauspäivän tuloksiin, miun taidoilla ja tuolla meidän pokkarilla, sekä epäsopivilla torsoilla ihan mukava lopputulos. Tänään sitten ei ihan toiminut yhtä hyvin. Rätsinät eivät oikein näytä miltään nuken päällä ja jos kun miulla ei näitä malleja pyöri täällä nurkissa, niin vedin sitten yhden päälle itse. Ja silloin en tietenkään voi kuvata sitä itse... No, ehkä noista kuvista välittyy kuitenkin oleellinen. Rätsinöitäkin lisäsin Punomoon, mutta kaikki eivät ole siellä, kun miulla on siellä vain sellainen minikauppa, johon mahtuu 10 tuotetta kerrallaan. Kaikki rätsinät ja kaikki edellisetkin kuvat löytyvät täältä.

Kävin myös hiihtämässä. Miulla on pitopohjasukset ja täytyy sanoa, että pitoa todellakin oli. Luistoa sitten taas ei. Hiihtelin rapiat kuusi kilsaa ja sitten piti miehen tulla autolla ladun varresta pelastamaan. Tehoa hiihdossa kyllä oli, noin kalorien kulutuksen suhteen, mutta kyllähän se suorastaan ketuttaa, kun suksi tökkää joka potkulla ja alamäessä pitää työntää vauhtia. Mutta mukavan raukea olo on lihaksissa ja hartiat saivat kaipaamaansa liikuntaa :)

Uutisvuoksen toimittaja kävi tekemässä jutun miun toiminimen 10-vuotispäivän tiimoilta. Sain jutun oikoluettavaksi ja kiireessä lukaisinkin sen läpi. Kivalta jutulta vaikutti! Nyt toivotaan peukkuja, että se olisi keskiviikon ilmaisjakelussa, mutta todennäköisemmin on maanantain tai tiistain lehdessä. Totesin, että miulla ei ole varaa laittaa lehteen ilmoitusta avoimista ovista. Olen rummuttanut viidakkorumpua, tai kuten venäjäksi kuulemma hyvin osuvasti sanotaan: sarafaaniradiota (!!), käyttänyt hyväkseni sosiaalista mediaa, lähettänyt sähköposteja ja tekstiviestejä ja vienyt muutaman mainoksen kauppojen ym. seinille. Toivotaan, että porukkaa tulee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti! Ihanaa!