sunnuntai 20. helmikuuta 2011

Muutto

Olen aloittanut tämän blogin kansallispukufoorumilla osoitteessa http://p1.foorumi.info/kansallispuku/viewtopic.php?t=7. Se on sille edelleen koti ja oikea paikka ja haluaisin, että foorumi lisäisi suosiotaan ja siitä tulisi vilkas keskustelupaikka. Päätin kuitenkin siirtää blogin sieltä tällaiseen "oikeaan" blogipohjaan ihan vaan siitä syystä, että foorumille ei voi kommentoida samalla tavalla kuin tänne. Ihmiset ilmeisesti arastelevat kommentoida, kun kommentti näkyy "saman vahvuisena" kuin itse blogiteksti. Tavoitteeni kaiken kaikkiaan on saada aikaan keskustelua kansallispuvuista ja kaikesta niihin liittyvästä. Ja nyt seuraa myös tunnustus: janoan palautetta! Teen töitä pääasiassa yksin, tuotteen näkee usein lisäkseni vain asiakas jolle se tulee - ja vasta hänen käyttäessään sitä muut, jolloin palaute ei yleensä tule enää minulle saakka - ja siksi kaipaan muidenkin ihmisten kommentteja. Pieni (?) kiihkoileva maailmanparantaja minussa kantaa huolta kansallispukutietämyksen tilasta ja tämä valistuspuoli ei suinkaan ole pienessä osassa motiiveissani. Ja kuten kaikki päiväkirjatouhu, tämäkin kai on jonkinlaista puhdistautumista ja ajatusten järjestelyä.

Että näiltä pohjilta koitetaan nyt tätä ratkaisua. En tiedä osaanko kopioida aikaisempia kirjoituksia sieltä foorumilta tänne jotenkin, mutta siellähän ne ovat tallessa, jos en osaa.

1 kommentti:

  1. Heippa
    Nyt olet sitten blogistaniassa. Tervetuloa! Tänne helposti hurahtaa. En nyt tiedä mikä on viisasta. Juttusi foorumilla ovat kiehtovia, mutta kyllä täällä on helpompi keskustella. Tilasin blogisi readeriin, niin voin seurata sen päivittymistä. Kiitos tuosta linkistä!

    VastaaPoista

Kommentti! Ihanaa!