keskiviikko 23. marraskuuta 2011

Vattuja!

Sain Mouhijärven hamekankaan valmiiksi perjantaina. Flammut ovat hauskoja! Olen kertonut täällä aiemmin noiden flammulankojen sidonnasta ja värjäyttämisestä. Nyt niitä siis on kudottu kankaaseen ja hyvin toimivat!

Tähän olisin lisännyt kuvia kankaasta, mutta enpä lisää, kun ne jostain syystä latautuvat tuskallisen hitaasti, enkä mie ehdi odotella. Maybe later. Muoks: nyt toimii - tässäpä kuvia :)

Tänään on kurssipäivä, tokavika ennen joulua. Ja tunnin päästä tyttöjen koululla palaveri kopista, jonka vanhempaintoimikunta pykää kentän laidalle. Mahdottomasti ei siis jää aikaa varsinaiselle työnteolle, mutta ehtinen kirjoa muutaman rivin Kivennavan rekkoa.

Illalla on Virkkukoukkusessa lahjailta ja likat siihen aikaan kerhossa. Rahatilanne ei ole mitenkään hulppea, joten en ollut tuonne menossa, mutta kun kaveri pyysi hakemaan sieltä vähän kankaita, niin onhan se mentävä :D  Kerään luonteenlujuutta, etten sortuisi ihan mahdottomasti shoppailemaan...

Ja ne otsikon vatut, ne toi eilen asiakas, joka tuli hakemaan suurennettua pukuaan. Rasian omin kätösin poimimiaan vattuja! Herkullisia ja ilahduttivat vähintään yhtä paljon, kuin maksettu lasku :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti! Ihanaa!