maanantai 7. marraskuuta 2011

Lämpöä sielulle

Asiakkaan sielunlämmittäjä odotteli nauhaa, jota sainkin Tallinnasta. Kangas on Pietarista tuotua silkkibrokadia. Kamera ei suostu yhteistyöhön kanssani, tämä vihreäkään ei suostu tulemaan kuvatuksi oikean sävyisenä :( Minulla ei ole sopivan kokoista nukkea, enkä lähtenyt malliakaan metsästämään, kun halusin saada vaatteen lähtemään asiakkaalle, joten saatte vain yksityiskohtakuvia:







Perjantaina alkoi seurakunnan tiistaiseuran sarafaanikurssi. Perjantai oli jotenkin hallitsematon, tursuileva päivä ja tunsin oloni levottomaksi ja huonosti valmistautuneeksi kun lähdin ajamaan kurssipaikalle. Jännitin, kuten aina. Sitten kuitenkin sanat löysivät suunnilleen oikeassa järjestyksessä suustani ulos, kurssilaiset osoittautuivat rennoiksi, mukaviksi ja aikaansaaviksi ja rauhoituin, ehdin jopa nauttia. Kävin kotona nukkumassa ja lauantaina jatkoimme. Sekin lämmittää sielua, kun kurssilaisten valitsemat kankaat alkavat muotoutua kauniiksi vaatteiksi ja vahva tekemisen tahto ja riemu leijuvat tilassa!

Lauantai jatkui ystävän 40-vuotiskekkereiden merkeissä. Päänsärky pakotti miut kotiin jo yhdentoista maissa (silloin oli kyllä juhlittu jo 8 tuntia...) ja aamuyöstä sielua jo korvensi...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti! Ihanaa!