perjantai 11. marraskuuta 2011

Käsityöhaaste lunastettu!

Kerroin keväällä Facebookin käsityöhaasteesta ja kuinka olin saanut kaksi ensimmäistä hommaa tehtyä.

Kolme oli vielä tekemättä.

Temarikurssilla aloitin kokeilun jälkeen ensimmäisen kunnollisen pallon mielessäni ystäväni M. Palloa tein aina silloin tällöin sopivassa käänteessä: kesällä kaverien mökkilaiturilla, kahvilassa, lapsia harrastuksesta odottaessa ym. Kesän jälkeen on pidellyt vähän kiireempää ja pallo odotteli valmistumistaan pari kuukautta. Tässä yhtenä iltana tuli tunne, että se on nyt tehtävä. M kyllä jo tiesi pallon saavansa. Viime viikolla hän viimein sai sen, silkkipapereihin käärittynä, postin kuljettamana.


Miun ensimmäinen temaripallo. Halkaisijaa en tullut mitanneeksi, mutta se on varmaan n. 8 cm.

V.O.:n lahjan suhteen piti vähän leikkiä salapoliisia. Yhteinen ystävä vinkkasi "hänen väreistään" ja virkkasin hänelle kaulakorun. Leikittelin vähän kuvioilla.Yksi jäljellä. Ystävälleni V.H.:lle oli yllättävän vaikea keksiä mitään. Opin tekemään helmistä ja rautalangasta kuusen äitini järjestämässä askartelupäivässä ja ajattelin, että ehkäpä V.H. pitäisi siitä. Mie ainakin pidän, mutta kamalan vaikea tuotakin on kuvata.


Helmistä ja rautalangasta väkerretyn kuusen korkeus kippoineen on n. 12 cm.Halusin tehdä jotain ilahduttavaa, käytännöllistä, kaunista. Hiton vaikeeta! Päädyin siihen, että ainakin nuo ovat niin pieniä (paitsi P:n mosaiikkipallo), että ne voi piilottaa, jos ei tykkää :D Tai laittaa kiertoon!

2 kommenttia:

  1. Tosi kaunis tuo temaripallo ja ei voi kuin ihailla kaulanauhaa. Joulukuusi on aika vinkeä.

    VastaaPoista
  2. Kiitos kuusi oli kaunis. Nyt saadaan jouluksi kuusi mukaan joulun viettoon

    VastaaPoista

Kommentti! Ihanaa!