torstai 26. marraskuuta 2015

Käsityökorttelin joulu

Käsityökorttelin joulua vietetään Facebookissa, Käsityökorttelin ryhmässä perjantai-iltaan saakka.

Käsityökorttelin joulu on täynnä tarjouksia, arvontoja, ilmaisia iloja, lahjavinkkejä - Suomessa valmistettua käsityötä.
Koska varsin hyvin tiedän, että kaikki eivät ole Facebookissa, niin laitan omalta osaltani nämä ilot teille tännekin.


Salamatarjoukset ilmestyvät Facebookiin sekä miun sivulle että Käsityökorttelin ryhmään.
Toimituskulut perjaina klo 24 saakka tehtyihin tilauksiin 0 €!Kaikki Sarafaanit ja feresit -tuoteryhmän valmiina olevat tuotteet - 20 %!

Kiilaferrejen yksittäiskappaleet puoleen hintaan: 64,50 €/kpl!Koska Puoti on vähän tyhmä, näkyy siellä normaalihinnat. Kun teet ostoksia, saat sähköpostiin tilausvahvistuksen, jossa myöskin näkyvät normaalihinnat. Mie rustailen laskut ja vähentelen alennukset ja saat sitten ennakkolaskun sähköpostiisi viimeistään maanantaina. Postituspäivä on keskiviikko sen jälkeen, kun suoritus näkyy tilillä. Toivotaan, ettei Postin lakko sotke kamalasti tätä hommaa. 


Kansallispukuisten lumihiutaleiden ohje löytyy edellisestä postauksesta, ihan ilmaiseksi!

Miun tarjousten lisäksi Käsityökorttelin joulussa tulee olemaan mahtava määrä upeita tuotteita. Aion olla haukkana tarttumassa lahjavinkkeihin. Kokemuksella voin jo suositella ainakin Susannan työhuoneen LempiriepujaHomomaatuska Tomppa -pipoja (istuu hienosti ja laittaa ihmiset hymyilemään) ja -paitoja (miul on kuusi!), Kirjosillan Heijastavia, Vernadan tekstikoruja, Jussakan lankoja, Ullakan Puikottimia, Ahdin tilan keppihevosten tarvikkeita ja Minttumaan magneetteja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti! Ihanaa!