keskiviikko 20. toukokuuta 2015

Peukutetaan kansallispukujen tuuletuspiknikeille rahaa

Helen on järjestänyt kilpailun, jossa tapahtumille jaetaan rahaa. Näpyttelin sinne kansallispukujen tuuletuspiknikin. Jos rahaa saadaan, käytän sen markkinointiin, jota olen nyt rapiat 5 vuotta tehnyt omalla kustannuksellani, ilman rahaa ja korvausta.
Voit auttaa peukuttamalla tapahtumaa. Se onnistuu niin, että klikkaat linkin auki ja käyt painamassa sivun alareunassa keskellä mustalla pohjalla olevaa peukkua. Jos haluat jakaa tämän Facebookissa tai Twitterissä, se onnistuu helposti siitä vasemman alanurkan painikkeesta. Kannattaa ehkä kirjoittaa siihen saatteeksi jotain selitystä kamuille.

Voit peukuttaa joka päivä uudelleen ja jos koneessasi on useita selaimia (Explorer, Firefox, Chrome...), voit käydä peukuttamassa jokaisella (kopioi silloin tämä linkki osoiteriville: https://www.helen.fi/kampanjat/kaupunkienergiaa/peukuta-tukirahan-puolesta/kansallispukujen-tuuletuspiknik/). Voit myös peukuttaa mobiililaitteilla.

Vaikka rahaa ei tulisi, tämän on yksi tapa markkinoida tuuletuksia, joten jo se, että pidetään tapahtuma "etusivulla", auttaa paljon. Tuhannet kiitokset avustasi!

Tuulettelemisiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti! Ihanaa!