perjantai 14. helmikuuta 2014

Ystävänpäivä


Ystävyys on niin iso asia, että sitä ei voi määritellä. Vähän kuin rakkaus, mutta tavallaan yksinkertaisempi. Mie tunnen paljon ihmisiä, joita pidän tuttuina ja kavereina, mutta ihan ystäviksi lasken viitisen ihmistä. Heistä mieheni lisäksi yksi on sellainen, jonka kanssa miun on aina helppo olla, jonka kaikki puolet tunnen. Joka saa sanoa miulle mitä vain ja toisin päin, mutta emme silti sano, sillä tiedämme sanomattakin.

Miulla on sellainen ystäväongelma, että miun ystävät muuttavat satojen kilometrien päähän. Kieltäydyn harkitsemasta mahdollisuutta, että olisin siihen jotenkin syyllinen ;) Ystävyyshän säilyy ja onneksi on Facebook, chatti ja autot. Silti se ystävyys on ihan erilaista, kun ei voi lähteä tuosta vain kahville tai leffaan, viettää peli-iltaa tai istuskella samalla sohvalla ilman, että sitä ensin suuresti järjestellään. Tunnustan, että heikkoina hetkinä itken katkerana yksinäisyyttäni.

Tässä viimeisen vuoden aikana olen hyvin hitaasti löytänyt eräästä täällä asuvasta ihmisestä yhä enemmän ja enemmän piirteitä, joita miun ystävillä on. Tajuan hänen juttunsa ja mielenliikkeensä ja ajattelen todella monesta asiasta samalla tavalla. Viimeisten parin viikon aikana olen alkanut ajatella häntä ystävänä. Yksi parin tunnin pälpätyssessio pyyhki miun viikon masennuksen pois ja jätti tilalle kevyen ja toiveikkaan olon. Sellaista on ystävyys.

Ihanaa ystävänpäivää juuri siulle!
Toivon, että tänään kohtaat monta pientä onnenhetkeä, ilonkeinahdusta ja tyytyväisyydentupsahdusta  <3

Ystävänpäivätajouksena Puodin valmiit kiilaferret ja Väreet:
osta 2, saat edullisemman puoleen hintaan!
Alennuksen saat kirjoittamalla tilauslomakkeen lisätietoihin "YSTÄVÄ".
Tarjous on voimassa 16.2.2014 saakka. Ei koske tilauksesta valmistettavia tuotteita.

Kiilaferret ja Väreet löytyvät täältä: http://www.kansallispuku.com/fi/ws/4/tastut+ja+vestut+kiilaferret+ja+väreet.html

4 kommenttia:

 1. ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi mie käyn täälä liian harvoin.
   Älä oo ees välillä katkera. Tiiä vaikka myö joskus palattais takaisin iloiseen Etelä-Karjalaan. Sit oltais siellä kaikki kälättämässä toistemme päälle ja pelaamassa iltaisin.
   Ja nautitaan niistä harvinaisista illoista nyt, saattaahan se olla et jos useemmin nähtäis ei se niin kivaa oiskaa ;)

   Poista

Kommentti! Ihanaa!